Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti írnátok karácsonyra az exeteknek?
2 hónapja szakítottunk a barátnőmmel, másfél hónapja már beszélni se akar velem, mert annyira elszartam a dolgot szakítás után. Mindketten tehetünk róla, hogy ide jutottunk de úgy kb. kétharmad részt az én hibámból. Ő már nem szerelmes belém állítása szerint, de én nagyon szeretem és újra akarom kezdeni vele.
Ti írnátok az exeteknek egy egyszerű karácsonyi üdvözlést?
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Nem írnék.
Boldog Karácsonyt!
Írtam.
Attól, mert nem vagyunk együtt, még nem lettünk ellenségek, sőt, szerencsére barátok maradtunk. Alap, hogy írok neki.
Én is voltam hasonló helyzetben. Értelmetlen.
Olyan személyhez kell ragaszkodni, aki viszontszeret. A te esetedben már elég komoly az elutasítás. Én úgy képzeltem magam elé az illetőt, hogy ő undorodik tőlem. Ez nyilván túlzás, de segít tisztábban látni a helyzetet, és innen már kevésbé reménykedik az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!