Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennetek milyen nyomokat hagyott a szakítás?
Nagyon szerettem őt. 9 évig voltunk együtt. Együtt vesztettük el a szüzességünket.
Otthagyott....Eldobott.
Nekem ezek történek utána
Sok sok alkolhol, munka elvesztése, egyéjszakás kalandok, HIV teszt, öngyilkossági kísérlet, antidepresszáns :( :(
Nem, pár napig bőgtem, aztán híztam 14 kilót, ami nagyon jót tett a közérzetemnek és az alakomnak (ő annyira kicsinált, hogy 40 kilóra fogytam a folyamatos baccogatásától, mire kidobtam végre).
Aztán, elkezdtem visszaemlékezni a kapcsolatunkra, a kezdetektől, aztán ahogy lett minden egyre rosszabb és rájöttem, a lehető legjobb dolog volt szakítani, és a lehető legotobább, hogy nem egy évvel korábban tettem meg.
De a kedvesem az első kapcsolata után nehezen állt talpra, ő a játékokba menekült a szar valóság elől.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!