Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csinálnál, ha a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál, ha a volt barátnod szakítás után öngyilkosságra utaló képeket tenne ki az Insta storyaba?

Figyelt kérdés
Nem volt jó a kapcsolatunk.En igazából már az elején sem akart tobbet(előtte barátok voltunk 2evig). Nemrég szakítottunk,barátkozni nem akar már....Tegnap kirakott egy képet egy tetőn alkohollal a kezében,és azzal a szöveggel h "ugrás a szabadsagba". Előtte napokban csak vidám dolgokat posztolt... ezt viszont komolyan veszem,lehet felreertem? Sosem akart ilyet csinálni,de nem volt túl jó élete,és erre rátett a szakítás is... Mit csinaljak? Beszéltem már a barátnőjével most ott van Nála....,de a képtől akkor is beszartam.

2017. dec. 16. 00:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Exem mondogatta sokszor engem kikészített vele mert 250 km volt köztünk és senkit nem ismertem a környezetéből akinek tudtam volna szólni.

Igazából nem is voltunk együtt mert nem lehetett de pokoli érzés volt mikor mondta a telefonba hogy a vonat alá fog ugrani és én nem tehettem semmit.

Ne törődj vele.Nem fogja megtenni, ha mégis az nem a te felelősséged.

2017. dec. 16. 11:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Semmit se csinálj. Mégis miért kéne hogy bármit is csinálj? Már nem vagytok együtt, hagyd békén és ne nézegesd, miket pakol fel a netre.
2017. dec. 16. 11:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Nagy divat szakítás után öngyilkossággal jönni...

De amúgy, ha van barátnője mit foglalkozol vele?

2017. dec. 16. 13:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Exem, kit érdekel?

Szólok a szüleinek, aztán le is tiltom. Engem ne zsarolgasson ilyen bromságokkal. Idióta kislány.

28n

2017. dec. 16. 16:02
 15/15 anonim ***** válasza:
No insta no fear no abs;)
2018. máj. 20. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!