Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért velem történik? Elhagyott a barátnöm akit mindennél jobban szeretek. Mert nem volt elég a pénz.
Ez kevés,miért newm tanulsz valami piacképeset?
Nem vagy gazdag de tegyél érte,lehet ezt is unta,hogy nem jutsz 5-ről a 6-ra hidd el egy minnél szebb a nő annál jobban figyeli ezeket,mert kelendő és tud válogatni.
Séta egy szexi nőnek édeskevés,ez itt a baj.
Más csajjal is ez lesz ha csak nem adod le drasztikusan az igényeidet.
Szerintem a helyesírásod miatt hagyott ott :D
Szégyen, amit idefostál "magyarul".
Volt ott vonzalom csak elment. Talán nem is a pénzeden hanem az önbizalmadon kiérződött ez a szegénység dolog hiába akartál jót stb stb bevonzozzad a szituációt.
Az önbizalommal lehetett a gond.
Ismerek egy csomó csóró füves sutyerákot akikért megvesznek a nők sőt futnak utánnuk, igénytelenek bunkók stb-
Ez nem példa- de van önbizalmuk..
Csak a te nézőpontodat ismerjük Kérdező. Nem mondom, hogy nálatok is így volt, de az én volt barátom is azt hitte, hogy azét hagytam el egy gazdagabbért, mert csóró és "csúnya" volt, és amikor jobb állása lett és kocsija, azt hitte, visszamegyek hozzá. Nem azért választottam a gazdagabb srácot, mert több volt a pénze, hanem mert az exemen azt láttam, hogy tele volt komplexusokkal, mindenkit utált, akinek jobban bejött az élet, és még az én karrieremet/tanulmányaimat is szabotálni akarta, puszta irigységből. A mostani páromnak viszont van saját életcélja, nemcsak az, hogy előttem nagyzoljon, és támogat abban, amit szeretnék.
Lehet, hogy téged is azért hagyott ott a barátnőd, mert túlságosan keserű és önbizalomhiányos voltál, amit rá is kivetítettél, sőt, a gyerekére is, ami azért nagyon gáz.
Ez a lány nem azért hagyott el, mert nincs pénze, hanem azért mert nem szeretett...
Ez baromi egyszerű képlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!