Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azért szakított velem, mert kiakarja élni magát. Mennyi az esély arra, hogy újra összejön velem?
Több éves kapcsolat után éreztem egyszer ezt.
Nagyjából 2-3 hétig tartott a "ki akarom élni magam".
Szerettem a barátomat és rohantam is vissza hozzá az első adandó alkalommal :D
De hát ekkor még fiatal voltam kb 15-16 éves.
Másképp úgy képzelem ez csak egy elég rossz szakítós duma.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mik ezek a mai kapcsolatok????
És én még kapcsolatot akarok...
Nem volt elég a sok hazug begondolkozott kétszinü kihasználós kapcsolatkezdemény még uton őtfélen ezt kell olvasnom..
Cs*ssze meg élje ki magát.
Semennyi.
Mondjuk nem is tudom, te egyáltalán miért fogadnál vissza egy olyan embert, aki más(ok) miatt képes téged elhagyni.
22/N
Én a többiekkel ellentétben úgy gondolom, hogy nagy esély van rá, hogy vissza akar majd menni hozzád.
Kicsit bulizgat, randizgat, aztán rájön, hogy hát ez nem olyan egyszerű, csomó szemét pasi van, aki csak kihasználni akarja, de törődni nem törődik vele.
Ekkor majd eszébe jutsz te és szépen visszadorombolja magát.
Más kérdés, hogyha kicsit is tiszteled magad, akkor nem fogadod vissza ezek után.
Mert nem azért fog visszamenni hozzád, mert annyira szeret, hanem egyszerűen ló nincs, szamár is jó alapon visszamegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!