Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel, hogy az exbarátnő kell neki, és nem én?
Sziasztok!
2 évet voltunk együtt, 1 hónapja szakítás lett a vége. Mindent megadtam a (volt) páromnak, szovam-lelkem beleadtam a kapcsolatba, vele képzeltem el mindent.
Ő viszont sose tudott elszakadni az extől, meg is csalt vele, de amikor a csaj akarta, hogy újra összejöjjenek, megfutamodott és azt mondta neki, hogy engem szeret.
Utólag végül csak azt láttam, hogy befordul, szex megszűnt, stb. Aztán megtört, bevallotta, hogx két ember közt tépődik. Szeret mindkettőnket, de oda jobban húz a szíve.
Közben az ex továbblépett, van egy új pasija.
Én meg itt maradtam totál megalázva, összetört szívvel.
Nem tudom mit csináljak, hogyan dolgozzam fel, hogy gyakorlatilag 2 évet hazugságban éltem...
28/N
cca. 6 hónappal a szakítás után már képes leszel kapcsolatot kialakítani. Sőt, szeretni is. Nagyjából ennyi idő kell, hogy leépüljenek az előző kapcsolat kötődései. Persze, utána is hiányozhat v eszedbe juthat az ex, de ennyi idő után már az új emberre is kíváncsi leszel annyira, hogy ne az exhez próbáld hasonlítani.
Nyárra új barátod lesz, új szerelemmel.
Megint 1-es vagyok.
Igen, ők azóta is együtt vannak, de meg is érdemlik egymást. Míg velem volt, mindig volt állása, mert legalább azt el tudtam nála érni, hogy dolgozzon, ha mást nem is. Mióta a csajjal van, egyikőjük sem dolgozik, ráadásul nyakába vette a csaj két gyerekét is. Élősködnek a rokonokon. Mióta szétmentünk, már az egyik rokon a lakását is eladta, hogy nekik segítsen, szépen megy tönkre mindenki lassan a családban, mert bolondok és nem penderítik ki őket gyerekestül... hát ez van. Az édesanyja a mai napig nekem sírja el a bánatát, onnan tudom ezeket a sztorikat. Mindig azt mondja, míg velem volt a fia, legalább addig úgy tűnt, normális férfi lesz belőle.
Tehát én egy ilyen embertől szabadultam meg, így nem bánom, hogy ez lett a vége. Csak azt, hogy olyan sokáig tartott.
Szia. Sajnálom ami veled történt, de mindenképen gyászold meg a kapcsolatodat, legyél egyedül, sírj. Hogy elenged, feldolgozd ennek sok idő kell, talán fél év is...:(
Ha már kisírtad magad, akkor próbálj eljárni a barátnőkkel, bulizni stb...még nem muszáj ismerkedni, mert tudom hogy nem menne.
3 hete szakítottunk a barátommal 4 év után. Ő már próbál elengedni, csajozgat, de nekem még nem megy ez, mert én szeretem jobban.
Bízok az időben!!!!!
Én is még most is belehalok a hiányába....
Tudom milyen rossz, de gyászoljuk meg ezt...majd lesz más, aki tényleg szeretni fog minket :(
25N
Köszönöm mindenki hozzászólását! Muszáj lesz továbblépni, így kb 6 hét után tudtam kb stabilizálni magam és még az egyedüllét is jobb annál a kínzó, érzelmi bizonytalanságban töltött időtől.
Mindenkinek kitartást, aki hasonlón megy át. Utolsó, remélem te is sikeresen továbblépsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!