Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrontottam. Mit kéne tennem?
Kicsit hosszabb sztori, de koszi ha végig olvasod :)
Fél eves tortenet, de ugy erzem nagy hibat kovettem el. Anno elhagytam a baratnomet egy masik lany miatt. O mindent megtett a kapcsolatunkert, ertem. Megbizhato volt es oszinten szeretett, de nem becsultem meg ot. Megismerkedtem egy masik lannyal akivel utana majdnem 4 honapig egyutt voltam. A kezdetekben minden jol ment, azt hittem hogy jol dontottem. Aztan elkezdett hianyozni az exem, mert ebben a kapcsolatban nem ugyan azt kaptam mint tole. Rajottem hogy ez az odaadas nem jon minden sarkon es nem termeszetes. Szegenyket nagyon megviselte anno hogy elhagytam..
Irnek neki hogy bocsanatot kerjek azonban sajnos o mikor ezt megtudta minden honnan torolt, tiltott. En meg mindig ot szeretem, egy ugy erzem ezzel oriasi hibat kovettem el. Azota sincs senkije. Mit tehetnek? Koszonom a valaszokat elore, es tisztaban vagyok vele hogy mekkora szemetseget csinaltam. Ti mit tennétek?
Hasonló eet történt velem, csak ott engem az exért hagyott ott a pasas. De én ism indent megtettem, odaadó voltam a kapcsolatban.
Az ex sem fogadta őt vissza, beesett a két szék közt a pad alá.
Ez sajnos már eső után köpönyeg. Te is tudod, hogy oltári nagy hibát követtél el és a most már exem is ugyanigy tudja.
Hasonlóan vélekedek, mint az előttem hozzászólók:
1) ha elhagytad, akkor annyira mésem szeretheted.
2) nagyon megalázó lenne számára, ha ezek után még arra kérnéd meg, hogy fogadjon vissza. És a bizalom is tuti odaveszett. Ezek után hogy érezné magát? Félhet attól, ogy a következő jött-ment nőért megint otthagyod?!
Ha annyira szeretted volna az okos és gyönyörű barátnődet, akkor nem hagyod el egy másik opcionálisan gyönyörű és okos lányért.
Ez ilyen egyszerű.
Ha mégis képes voltál kidobni és szakítani vele egy másik miatt, akkor nem szereted.
"Aztan elkezdett hianyozni az exem, mert ebben a kapcsolatban nem ugyan azt kaptam mint tole."
Szerintem nem itt nyilvánul meg, ha szeretsz valakit. HA szeretted volna, akkor kezdetben is hiányzott volna. Nem csak most, amikor hullám van a biliben.
#4, reménykedj... összetörsz egy tányért, és azt mondod, bocs- attól összeáll megint?
Nem így megy az-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!