Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagyon elrontottam. Mit kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mmaarcik99 kérdése:

Nagyon elrontottam. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszabb sztori, de koszi ha végig olvasod :)

Fél eves tortenet, de ugy erzem nagy hibat kovettem el. Anno elhagytam a baratnomet egy masik lany miatt. O mindent megtett a kapcsolatunkert, ertem. Megbizhato volt es oszinten szeretett, de nem becsultem meg ot. Megismerkedtem egy masik lannyal akivel utana majdnem 4 honapig egyutt voltam. A kezdetekben minden jol ment, azt hittem hogy jol dontottem. Aztan elkezdett hianyozni az exem, mert ebben a kapcsolatban nem ugyan azt kaptam mint tole. Rajottem hogy ez az odaadas nem jon minden sarkon es nem termeszetes. Szegenyket nagyon megviselte anno hogy elhagytam..

Irnek neki hogy bocsanatot kerjek azonban sajnos o mikor ezt megtudta minden honnan torolt, tiltott. En meg mindig ot szeretem, egy ugy erzem ezzel oriasi hibat kovettem el. Azota sincs senkije. Mit tehetnek? Koszonom a valaszokat elore, es tisztaban vagyok vele hogy mekkora szemetseget csinaltam. Ti mit tennétek?

2017. dec. 1. 13:36
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Szerintem egy levellel nem vesztek semmit.
2017. dec. 1. 14:00
 12/25 anonim ***** válasza:
Írj levelet neki. :)
2017. dec. 1. 14:11
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd békén azt a lányt. Megerdemel egy rendes társat,aki nem te vagy.
2017. dec. 1. 14:12
 14/25 A kérdező kommentje:
Sajnos tenyleg igaz az a kozhely, hogy utolag jossz ra mindenre :(
2017. dec. 1. 14:13
 15/25 anonim ***** válasza:
Elkúrtad. Nem kicsit, nagyon!
2017. dec. 1. 14:15
 16/25 anonim ***** válasza:
93%

Én is így vagyok, ha nyolc levelet írni akkor sem érdekel már!!! Akkor miért nem voltam elég jó??? Majd még hülye is lesz hogy visszafogadjon hogy megint elhagyd értsd már meg a bizalom ha elvész semmit nem tehetsz már...!

Gratulálok:( ha tudnád hányan vagytok így, pasik...hányszor tették meg ezt velem /kétszer de belehaltam.../ ; csak az ego számít, semmi más.. aztán megy a kaparás..Tudod én mennyit kapartam utána hogy NE menjen el minden stimmelt szeretett is de "hajtja a vére"

Kihullott a hajam, kirúgtak a melóhelyemről is mert nem tudtam dolgozni se csak ültem több mint fél évig..és néztem magam elé minden órában rá gondolva mert nem értettem miért?? Mitől jobb a másik? Hát persze a vadászösztön..az ilyentől szabadulnunk kell tudod mert ha Ti nem vigyáztok ránk akkor ki fog??? :(

Majd tönkreteszi magát gondolom örül hogy túl van ez neki gyászidőszak volt, fogalmatok sincs mit okoztok..kb azt amin most te átmész!!!! Van karma, igen...

Bármit csinálhatsz erősebb lesz benne az életösztön gondolom:( Jó fej csaj lehet remélem talál egy rendes társat aki odaadóan szereti! Te meg hagyd és tanulj ebből!

2017. dec. 1. 14:38
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

hagyd őt békén

nálad csak jobbat érdemel

tudod, az emberek érzéseivel nem lehet felelőtlenül játszani

az nem úgy megy, hogy félredugtál, szakítottál, most nem jött össze az új kapcsi., és a régi majd keblére ölel.

elárultad, megaláztad, megbántottad.

nálad csak jobbat érdemel.

2017. dec. 1. 14:48
 18/25 A kérdező kommentje:
Volt aki hasonló cipobe jart mint en?
2017. dec. 1. 14:57
 19/25 A kérdező kommentje:
sok igazat irtok. Valoszinu ugyan ekkora fajdalmat okoztam neki, es nem erdemelte meg. Sose hittem volna hogy ennyire fog nekem fajni, es most tudatosult bennem nem reg hogy lehet tenyleg vegleg elvesztettem. Elmondhatatlanul hianyzik :(
2017. dec. 1. 15:04
 20/25 A kérdező kommentje:
Mindig tavol allt ez tolem.. ha lehetne vissza csinalnam az egeszet.
2017. dec. 1. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!