Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szakítsak a párommal?
Inkább mondd le a találkozót és majd ha te mész, akkor.
Olyan meg bocs, de nincs hogy visszakönyörgi magát, csak nem állsz ki amellett, amit akarsz.... :)
Szabadidődben látogass el hozzá és egy nyugodt helyen beszéljetek. Lehetőleg az ő otthona közelében, hogy mihamarabb "biztonságban" érezze magát a szakítást követően.
Velem egyszer így szakítottak, a saját szobámban még középiskolás voltam. Nekem nagyon jól jött, hogy legalább otthon voltam és azonnal tombolni tudtam, amint kilépett a kapun. Korrekt szakítás volt, csak az egóm nem tudta elfogadni, dehát az az én problémám volt és nem a másik félé.
de külön városba kerültünk és így már a dolgok nem működnek. - hát baromira szerethetitek egymást, nekünk 1000km-ről működtek :)
meg is próbáltam már neki mondani de akkor visszakönyörögte magát, - ha ilyen határozatlan vagy, ne várj jót
A hétvégén ide fog hozzám utazni - akkor ott a lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!