Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szakito ok lehet?
Baratomnal mikor lent vagyok naluk egesznap, es elkezdunk beszelgetni ott vannak csalad tagjai is es amikor en akarok valamit mondani ugy csinal mint aki megse hallja vagy belevag a szavamba.Csak szerintem bunkosag? A masik pedig mikor epp ebedelnek vagy vacsoraznak es egesz nap ott vagyok, maganak kiszedi a kajat es miutan leul enni akkor kerdezi meg hogy en kereke? Mikor egesznap semmit nem ettem es korog a gyomrom az ehsegtol. Ha azt mondom nem kerek elnezi hogy egesznap ehen vagyok.. Szoktam mar elotte itthon enni es ugy menni le. Az elmult napokban pedig beszologat nekem akarmilyen kedvesen nyilvanulok fele. Szexualisan is azt varja csak hogy en elegitsem ki o csinalja nekem 1percig es kesz.
Mit tennetek a helyemben?

Szerintem nagyon figyelmetlen és rettentően gyerekes férfival vagy együtt, aki nem érett meg egy kapcsolatra, mert csak magával foglalkozik.
Ha nála vagy vendégségben, alap, hogy kajával megkínál, meg ilyenek, de ha éhes vagy te is nyugodtan szólhatsz!
Szex terén pedig elég önző a viselkedése. Én a helyedben beszélnék vele erről. Ha már megtetted, és nem változott, akkor szakítás.
Nem hiszem, hogy egy ilyen "férfi" mellett akarod leélni az életedet. Attól meg ne félj, hogy nem találsz jobbat, meg hogy neked csak ennyi jár. Ettől még egyedül lenni is jobb, szóval szerintem mindenképp jól jársz, ha ott hagyod.

"Jo a kommunikacio koztunk"
Eddig olvastam.
Ez túl magas labda. Nem lehet lecsapni.
Nem. Nagyon rossz kommunikáció ÉPÍTHETŐ KI, köztetek, és 0%ú értékhez közeli kommunikáció van jelenleg köztetek.
Mintsem elmondanád neki, nem ettél egész nap, vagy első alkalomnál szólnál neki, vagy csinálnál magadnak, vagy más lehetőség, te inkább azt mondod neki, NEM KÉRSZ, miközben már órákkal az előtt is kértél volna.
Hogy mered azt hazudni magadnak, hogy átlag ember szemében a kommunikáció halvány jelei fellelhetőek nálatok ezt után?
Hatalmas szintű hiányosságaitokon csak sors segíthet.
Sok erőt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!