Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szakito ok lehet?
Baratomnal mikor lent vagyok naluk egesznap, es elkezdunk beszelgetni ott vannak csalad tagjai is es amikor en akarok valamit mondani ugy csinal mint aki megse hallja vagy belevag a szavamba.Csak szerintem bunkosag? A masik pedig mikor epp ebedelnek vagy vacsoraznak es egesz nap ott vagyok, maganak kiszedi a kajat es miutan leul enni akkor kerdezi meg hogy en kereke? Mikor egesznap semmit nem ettem es korog a gyomrom az ehsegtol. Ha azt mondom nem kerek elnezi hogy egesznap ehen vagyok.. Szoktam mar elotte itthon enni es ugy menni le. Az elmult napokban pedig beszologat nekem akarmilyen kedvesen nyilvanulok fele. Szexualisan is azt varja csak hogy en elegitsem ki o csinalja nekem 1percig es kesz.
Mit tennetek a helyemben?

Az, hogy mindig a szavadba vág, elég rossz.
Az, hogy nem elégit ki szexuálisan, rossz.
De az, amit az evésről írsz,nekem fura. Ha kérdezi, hogy éhes vagy-e és azt mondod, hogy nem, akkor ő mit tegyen? Nyomja le a torkodon az ételt? Kérdezte, hogy kérsz-e enni, nemet mondtál. Innen kezdve a te felelősséged az, hogy nem ettél.
Ha szex közben is így kommunikálod, hogy mit érzel szex közben, akkor nem csoda, hogy nem tudja, hogy rossz neked, esélye sincsen tudni, mivel nem mondod.
Lehet, hogy el kéne neki mondani ezeket. Ja, és könyörgöm... Ha éhes vagy, mondd meg neki, hogy éhes vagyok. Fog adni enni.
Kommunikálj!
De ha szakítani akarsz, akkor szakíts. Ez azon múlik, mit.szeretnél

Ennél csak jobb pasik vannak. Azonnal keress mást!
38n

Komolyan nem értem a nőket, nő létemre.
Ennél jobbat nem találtál? Mi tart egy ilyen pasi mellett? Semmi se jó, csak hagyod magad megalázni, és közben duzzogsz. Tipikusan az a csaj vagy, hogy ha innentől a pasid minden dugásért kér tőled egy húszezrest, akkor morogsz egy kicsit, de előveszed a pénztárcád.
Ennyire jó neked, hogy kielégítetsz valakit, aki tojik a fejedre?
Más már az első ilyen bunkó megnyilvánulása után kidobja, és rég talál helyette egy olyat, aki a tenyerén hordozza.
Te ennyire félsz attól, hogy ha most kidobod, akkor nem találsz mást?
Egy vibrátorral jobban járnál, mint ezzel a farokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!