Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek odaadjam az exemnek a karácsonyi ajándékát?
Márciusban hagyott ott 8,5 év együtt töltött idő után.
Január 1-jén elkezdtem íni neki egy napló szerűt, minden nap írtam neki üzenetet. Valami vicces v agy kedves dolgot aznapról. Karácsonyig akartam írni minden nap és 24-én átadni.
Persze márciusig van csak meg... Be tudnám dobni a postalábájába, nem lakik messze
nehogy félreértsd amit mondok, de ez nem az az ajándék amit oda kellene adnod. Ha már vettél volna neki... mit tudom én egy visszacserélhetetlen péniszpumpát, akkor azt mondom persze, add oda, mert miért ne.
De ez az "ajándék" olyan, amit tizenkét évesek írogatnak óra alatt aztán év végén remegő kézzel otthagyják a csaj padján. Gyerekes (persze szerelmespár ok közt elmegy), és azzal a lendülettel dobja majd a kukába, ahogy te a postaládájába. Teljes joggal, teszem hozzá.
Miért kéne? Az exed, semmi közöd hozzá.
Ha az én exem ilyen baromsággal állítana be, akkor egy nem éppen szép hangvételű levél kíéretében kapná vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!