Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek odaadjam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek odaadjam az exemnek a karácsonyi ajándékát?

Figyelt kérdés

Márciusban hagyott ott 8,5 év együtt töltött idő után.

Január 1-jén elkezdtem íni neki egy napló szerűt, minden nap írtam neki üzenetet. Valami vicces v agy kedves dolgot aznapról. Karácsonyig akartam írni minden nap és 24-én átadni.

Persze márciusig van csak meg... Be tudnám dobni a postalábájába, nem lakik messze

2017. okt. 27. 01:31
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
minek?
2017. okt. 27. 01:32
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
Én odaadnám neki, ha már annyit foglalkoztál vele. Ha másnak nem is lesz jó, de egy barátságos gesztus lesz, hogy ne ellenségek legyetek mint exek
2017. okt. 27. 03:41
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem félreérthető lenne. Azt gondolhatná, akarsz még tőle valamit.
2017. okt. 27. 09:44
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

nehogy félreértsd amit mondok, de ez nem az az ajándék amit oda kellene adnod. Ha már vettél volna neki... mit tudom én egy visszacserélhetetlen péniszpumpát, akkor azt mondom persze, add oda, mert miért ne.

De ez az "ajándék" olyan, amit tizenkét évesek írogatnak óra alatt aztán év végén remegő kézzel otthagyják a csaj padján. Gyerekes (persze szerelmespár ok közt elmegy), és azzal a lendülettel dobja majd a kukába, ahogy te a postaládájába. Teljes joggal, teszem hozzá.

2017. okt. 27. 09:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Miért kéne? Az exed, semmi közöd hozzá.

Ha az én exem ilyen baromsággal állítana be, akkor egy nem éppen szép hangvételű levél kíéretében kapná vissza.

2017. okt. 27. 13:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Én odaadnám,ki tudja h mi sül ki belőle :)
2017. nov. 4. 21:06
 7/10 Éron91 ***** válasza:
Valamiért fáradoztál vele nem is keveset. Nyilván fontos neked vagy mert vissza szeretnéd kapni vagy csak mert fontos ember még mindig az életedben. Ezt pedig illik a tudtára adni még ha ő esetleg már másképp is gondolja. Tehát szerintem mindenképp oda kéne adni,de nem is postán hanem személyesen a kézbe bármilyen is volt az elválás. Itt láthatod a reakciót is.
2017. nov. 4. 23:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Sztem félreértené .Hagyd meg egy szép alyàndéknak ha már ennyit kinlódtàl vele.Ha uhra összejönnétek majd akkor àtadod neki persze te tudod .
2017. nov. 5. 23:19
 9/10 anonim ***** válasza:
ujra*
2017. nov. 5. 23:20
 10/10 anonim válasza:
En sem adnam oda neki, de nyilvan, ahogy te gondolod. :)
2017. dec. 20. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!