Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy az exem (20 éves) és mióta szakítottunk csak 13-14éves kislányokkal jött össze?
Gondolom velük szemben nagyobb a tekintélye + főnyereménynek nézik, továbba dugnak mint te és nem is veszekednek vele.
31/f
Miért jó az neked, ha szakításotok után is még vele foglalkozol?
Miért nem hagyod őt békén és éled a saját életedet? Miért érdekel az téged, hogy éppen melyik kislányt d..gja? Nem mindegy az neked?
1) neked miért jó, hogy az exeden pörögsz, és nyomon követed, hogy mit csinál?
2) egy 13-14 éves lányt egy 18+ ember gond nélkül irányít, előtte ő a tapasztalt, mindenben fölényben van. Vannak emberek, akik ezt élvezik. Btw, amit a párod csinál az már erősen a pedofiliára hajaz.
Az én első barátom is 12 éves kislányt szedett fel 19 évesen. Már 26 évesek vagyunk, a mai napig figyelem a facebookját és szörnyülködök, hogy a fenébe nézheti el ezt neki mindenki és hogy járhattam ilyen ocsmány emberrel. Még mindig együtt vannak egyébként.
Francnak se kellene a srác, én dobtam anno, de ezt azért nem gondoltam volna.
Szerencsére én nem feküdtem le vele annakidején, tiniként jártunk, de folyamatosan nyúzott, hogy már a táborban ahova járt a kisebbek is csinálnak mindent. 10-11 évesek.. hát összeszedett egyet. Később. Amúgy fogalmam sincs hányévesen szedte fel, mert facebookon látom csak, de nem hiszem, hogy pont a kapcsolatmegjelelölés napján jöttek össze.
A szüleik amúgy ismerik egymást és a gyerektestű kislány ott ölelgeti a családi nyaralásos képeken a felnőtt szőrös pocakos srácot.
Borzasztó visszataszító, és nem cigányok.
A megbotránkoztató dolgok vonzzák az embereket, én is csak ezért figyelem, elképesztő, hogy ilyen van.
Jaj de szeretem, mikor pedofíliával dobálóznak az emberek.
Legalább néznétek már utána a szavak jelentésének.
Amúgy is, ha 20 éves, akkor 5-6 év egyáltalán nem sok.
A pedofília szó jelentése meg: 12, illetve (szexuálisan éretlen) annál fiatalabb korú kislányokhoz/kisfiúkhoz való szexuális vonzódást jelenti.
Ha egy 50 éves dugna meg egy 14 évest, már arra sem mondhatnák, hogy pedofil. Ettől függetlenül még lehet gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!