Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után egyből továbblépett?
Lehet hogy csak én nem vagyok normális, de szerintem szakítás után van egy "gyász" időszak, ha valakit szerettél, együtt éltél vele, az nem múlik el egyből szakítás után, ez nem ilyen egyszerű. Másfél évig voltunk együtt, több oka is volt annak hogy szétváltunk már hete, azóta sem bántam meg, hiába is volt nehéz az elején. Tegnap láttam egy másik lánnyal, kézen fogva, nevetgélve, és nem hittem a szememnek. Nem mintha féltékeny lennék mert már nem vagyok, de nem bírom megérteni hogy tudott ilyen gyorsan tovább állni, nem volt épp felszínes a kapcsolatunk, sokat adtunk egymásnak a negatívumok ellenére is, a napunk nagy részét a másik töltötte ki. Ezt meg kell tanulni elengedni, feldolgozni hogy vége van, és kövezzetek meg, de szerintem ezen mindenkinek magának kell túlesnie, és belevetni magunkat egy új kapcsolatba csak hogy pótoljunk nagyon rossz. Márpedig van olyan érzésem hogy ő ezt tett, mert (mint utólag kiderült) az előtt egy héttel szakított az exével hogy már nálam próbálkozott, és bizony felhozódott az ex-téma nem egyszer, láttam hogy nem lépett 100%-ig túl rajta, csodálkoztam is volna ha így van egy ilyen friss szakítás után..
Nem is csak róla van szó, hanem alapból azokról az emberekről akik szakítás után napokkal, hetekkel már mással vannak együtt. Miért nem tudják belátni hogy ezzel csak maguknak ártanak?
Itt többek között a te exedről van szó baba akit te választottál és voltál vele együtt.Az újjáformálódó véleményed a választottad viselkedése alapján téged is minősít.Hiszen mégis egy ilyen érzelmi tégladarabbal voltál együtt.
Szóval nem kell itt a nagy megmondás mások felé.Mindenki úgy csinálja ahogy neki jó.
Nyilván nem jöttem volna vele össze ha már az elején is ilyen lett volna (vagy ha kimutatta volna), de persze beismerem hogy hibáztam, vagy túl hülye vagy túl vak voltam hogy meglássam milyen is valójában. De nem csak az én exemről volt itt szó ha más "érzelmi tégladarabokról" is, kíváncsi voltam/vagyok hogy mi vezérli őket amikor ilyesmiket csinálnak.
Nem mondom én meg senkinek sem hogy hogyan élje az életét "baba", mindenkinek szíve ügye:) Szimplán csak érdekel hogy a másik oldal hogyan éli ezt meg, és elmondom az én véleményem:D
Igen, baj volt a kapcsolattal, pont azért szakítottam, amikor úgy éreztem hogy már nem szeretem a másikat, pont ez a lényeg. Nem szenvedtem beleragadva egy olyan párkacsolatban, amiben már nem éreztem azt a szeretetet, amire vágytam. Nem nyüglődtem.
Amikor éreztem, hogy érzelmileg már elengedtem a másikat, nem hülyítettem tovább.
Csak azt mondom, hogy létezik olyan, hogy nem fáj feltétlenül kegyetlenül egy szakítás, amit több hónapnyi gyászidőszak követ.
(Jah és nem cserélgetem a pasikat, két barátom volt a harmadik fiúval 8 éve vagyunk együtt és most házasodunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!