Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után ki maradjon az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után ki maradjon az albérletben?

Figyelt kérdés

Exemmel együtt élünk már 3 éve, de szakítottunk. Lényegében én közöltem, hogy ezt nem akarom folytatni már vele, mert ocsmányul beszélt és bánt már velem, illetve szerintem már van is valakije csak nem ismeri be.

A tulaj azt mondta, hogy beszéljük mi meg, neki mindegy ki marad és ki költözik... Igaz, hogy én szakítottam "hivatalosan", de nem érezném igazságosnak, hogy én költözök el, amikor a holmik és bútorok 90%-át én hoztam, az én ismerőseim segítettek a felújításban (szakemberek), ráadásul én dolgozok helyben, míg exem munkahelye 50 kilométerre van innen. Így az lenne szerintem a fair, ha ő menne. Viszont ő nem hajlandó elköltözni, de így én se!

Ilyenkor mit lehet tenni?

2017. szept. 9. 22:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ki neven van a szerzodes? A tieden, az oven vagy mindkettotoken?
2017. szept. 9. 22:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Koltozzon a parod ebben az esetben.
2017. szept. 9. 22:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Mindkettőnk nevén.
2017. szept. 9. 22:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudjátok kényszeríteni a másikat, hogy költözzön ki. A tulajdonost lehet lekenyerezni, hogy mondja fel a szerződést, és kössön veled újat. Mondjuk miért tenné, hiszen így egyetemlegesen feleltek a bérleti díjért... Patthelyzet.
2017. szept. 9. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Költözzetek mind a ketten.
2017. szept. 9. 23:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Valóban neki kellene, az lenne részéről fair, de mivel kettőtök nevén van, ez így tényleg nem egyszerű...

Nem tudom, milyen ember a volt barátod, de ha ennyire bunkó, hogy nem lehet ezt vele megbeszélni értelmesen, érvek alapján és nem látja be, és a tulaj sem hajlik az "alkura", akkor én a helyedben olyan dolgokhoz folyamodnék, amivel a kényelmes kis jelenlegi életét felborítom. Csinálj olyan dolgokat, amit utál, ami idegesíti, próbálj meg keresztbe tenni neki ott ahol tudsz. Igen, tudom, hogy ez rosszindulat valahol, de én biztosan nem hagynám magam.

2017. szept. 9. 23:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Az költözik aki dobja a kapcsolatot. Így illik, teljesen mindegy, hogy mit tettél bele. Amit tudtok, számoljátok el, amit vinni akarsz azt vigyed és ennyi.
2017. szept. 10. 17:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem annak illik költöznie, aki dobta a kapcsolatot.

Ha úgy érzed, akkor a hozott holmikat és a bútorokat vidd magaddal. Egyébként ha közösen felújítom az otthonomat (gondolom a főbérlő jóváírta az albérleti pénzből vagy akármiből) a párommal, akkor azt azért teszem, mert közösen szeretnék kellemes környezetben élni. Ha másnap összeveszek vele (valóságos vagy vélt dolog miatt), nem kérhetem őt számon ezért...

2017. szept. 11. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!