Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes, ha azért szakítok a barátommal, mert felregisztrált egy társkereső oldalra?
A férfiak minden ilyen esetben azt mondják, hogy "meg tudom magyarázni"...
Hagyd a francba ezt a csávót, jobb hogy most derült ki - én 11 évet pocsékoltam egy pasira, pedig az eleje óta társkeresőzött :-( Az én hibám volt!
De nem rajta múlt, hogy nem találkozott senkivel hanem szimplán lebukott.
Ne hagyd magad duplán megvezetni. Még szép, hogy kidobtad. Teljesen jogos.
Hát nézd, én idősebb vagyok (30+) így tapasztalatból mondhatom, hogy a faszik jó nagy hülyék. Hogy mondjam neked, szemem még egy kapcsolatban is van. Nem, nem akarok senkit sem megcsalni, de az amit a barátod írt, szerintem beleférhet még.
Mondok egy másik dolgot. Az amit most érzel, csak a te fejedben van. Ez gondolom egyértelmű, hisz sem engem, sem mást nem hat meg ez a tény úgy, mint téged. Ergo ha rosszul érzed magad ez azt jelenti, hogy magadban kell csillapítanod (és nem a tényeken változtatnod).
De, hogy belemenjünk mélyebben is... Ez ami most köztetek zajlik, lényegében egy játszma. Te akarsz valamit ahogy a pasid is akar valamit. Ezt feloldani nem fogjátok mert minden konfliktus két mélységben megy és nem hiszem, hogy bármelyikőtök is rendelkezne akkora érzelmi intelligenciával ami elég lenne ide. Szóval, ha vele akarsz maradni, akkor csinálj egy trükköt. Igazából ezzel magadnak és neki is megoldod a problémát: mond meg neki, hogy 'jólvan drágám, regisztrálj és nézelődj csak a társkeresőkön, engem nem zavar'.
Hidd el, nagyon hamar leszokik erről mert megszűnik az 'izgalma' az egésznek számára.
Ezen nem kell nagyon agyalni. Megunt, csak gyáva vagy kényelmes, hogy szakítson veled.
Regisztrálj te is, és küldj neki egy kacsintós smile-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!