Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítsak hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak hogy ne fájjon annyira?

Figyelt kérdés
Barátommal másfél éve együtt vagyunk, de nagyon sokat veszekszünk. volt már párszor,hogy szakítunk, de aztán mindig kibékültünk. De folyamatosan vita van valamiért. Szeretem őt nagyon, es ugy erzem, hogy nem tudnék már élni nélküle. Tudom, hogy talán jobb lenne ha szakítanánk, de szivem szerunt mindig vele lennék. Félek őt elveszíteni. Vannak időszakok, amikor happy minden, nincs veszekedés, akkor úgy érzem, hogy szeret és nincs semmi gond a kapcsolatunkkal. Légyszi adjatok tanácsot, hogy mit csinálhatnék! 19/L

2017. aug. 19. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Juj, mindjárt sírógörcsöt kapok. :(

"Szeretem őt nagyon, es ugy erzem, hogy nem tudnék már élni nélküle." Szerintem túl sok Alkonyatot néztél.

Tudod kislány, ha az életben problémák merülnek fel, azokat illik egymással megbeszélni és megoldani közösen, nem pedig állandóan szakítgatni. Mi ez a szakítgatás? Ennek mi értelme van?

Szakítani pedig nem lehet nem fájóan. Ennyi.

2017. aug. 19. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:

" nem tudnék már élni nélküle."

19 évesen ne mondj ilyen baromságokat. :D

2017. aug. 19. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:
47%

Veszekedés minden párkapcsolatban van,de ez nem ok szakításra. Mi lassan 7 éve vagyunk együtt folyamatos veszekedésekben,de ettől függetlenül imádjuk egymást :D legalabb nem unalmas nyáladzós a kapcsolatunk :D nincs olyan dolog amit ne lehtne megbeszélni.. a megcsalás más ügy... de viták mindis is voltak és lesznek is a kapcsolatokban.

25/l

2017. aug. 19. 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:

A veszekedés része egy kapcsolatnak. Szakítgatni meg gyerekes. Túl fiatal vagy még, de azért adok egy cikket, olvasd el, hátha észreveszed amit észre kell venned: [link]

Amúgy egyetértek mindenkivel kb.. Megbeszélés, nem szakítás!

2017. aug. 20. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:
#3as és #4es, nekem nem fér bele a veszekedés. Szerencsére a férjem is így gondolja. A nézeteltérés az természetes. De sosem hagyjuk veszekedéssé fajulni a vitát. Kérdező, tök egyszerű: ne veszekedjetek. Ne ragaszkodjatok az igazatokhoz, inkább hallgassátok meg a másikat. És alaposan gondoljátok meg, mit válaszoltok. Ennyi a recept. Kell hozzá némi önfegyelem. Meg nem árt, ha mind a kettőtöknek megvan a saját kuckója, ahová elvonulhat, ha megakad a beszélgetés. Ha elfogytak az érvek, visszavonultok. Szakítással meg végképp nem dobálózunk. Nagyon nem korrekt rongyként dobálni egymást.
2017. aug. 20. 23:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó a veszekedést mi különbözeti meg a vitától? 3as vagyok
2017. aug. 21. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:
A vita, amikor emberi hangon érvelünk az igazunk mellett. A veszekedés, amikor átmegy a dolog személyeskedésbe, kiabálásba.
2017. aug. 22. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!