Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hiányzik a volt barátnőm. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik a volt barátnőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy millió egy ilyen poszt van, de leírom én a sztorimat. Másfél éve minden előjel nélkül elhagyott a barátnőm, pont a félév fordulónk előtt (amire készültem...). Mondanom sem kell, hogy mindent megtettem érte (és úgy tűnt ő is élvezi a kapcsolatot, hiszen rengeteg alkalommal meglepetést szervezett, ajándékkal várt stb). Az ok a legmegdöbbentőbb nekem: nem tudja, hogy a lehető legjobb kapcsolatban van-e és még élni akar (hozzáteszem azóta sem volt neki senkije). Nekem azóta már volt másik kapcsolatom, de annak a végét nem is sajnálom, hanem az előzőt. Még most is naponta gondolok rá, hogy mi válthatta ki ezt a döntést. Sőt többször megpróbáltam visszaszerezni, de sikertelenül... (azt mondta mint korábban, nagyon szeret, de nem szerelemmel...). Közel 30 éves a vagyok (a lány 25), ezért nem az első kapcsolatról van szó, de annyira padlóra kerültem, hogy nem tudom mitévő legyek... Az ismerkedés sem megy mert elment az önbizalmam az ilyen kijelentések után... pedig csak új kapcsolatokkal tudnám elfeledni.
2017. aug. 15. 17:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tehát másfél évvel a szakítás után mondta azt a volt exed, hogy nem akar téged?

Figyu, nincs ezzel baj. Egyértelmű, hogy ahhoz ragaszkodsz ami utoljára működött mint kapcsolat. Sőt, képzeld el, ha most összejönnél bárkivel és vele is szar lenne, akkor a kapcsolat alatt is a volt exed járna a fejedbe hisz emberileg természetes, hogy afelé ragaszkodunk ami jó volt.

2017. aug. 18. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!