Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehetseges hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetseges hogy valaki szakit a parjaval, csak azert hogy egyedul akar lenni?

Figyelt kérdés
Januarto egy veszekedes mentens kapcsolatban eltunk a parommal egyutt csak mi ketten a nagyvarosban. Azt egyszer hazautazott a szuleihez.3 nap leforgasa alatt teljes hanyatlas vette kezdetet. Csak akkor beszeltunk ha en hivtam es ha en irtam. Elmentem hozza es ott akkor megbeszeltuk mint 2 normalis ember. Ugy erezte neki kell egy szunet majd ra 1 hetre visszajott es kozolte velem szeretne szakitani. Most neki magany kell hogy tudjon onmagara koncentralni. Persze kaosz a csaladi helyzete, megertettem de ahelyett hogy mellette legyek es segitsek inkabb eldob. Volt mar valakinek resze hasonloban? Van ra magyarazat erre a viselkedesre? Koszonom a valaszokat es bocsi az ekezetek hianya miadt!
2017. aug. 14. 23:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Ám szakítás után rákérdeztem hogy akkor talán egyszer lehet még valami ? . A válasz az volt ő olyan személy aki sose megy vissza az exéhez, bár azt is mondta hogy ő most így gondolja de ez ídővel változik.

Megeggyeztünk hogy ne beszéljünk, mert szerinte minden beszélgetéssel feltépjük a sebeket. 4 nap volt a maximális csend aztán ő írt. Egy hogylét érdeklődéssel csupán. Teljesen érthetetlen hogy mi történik az ő lekivilágába az ő fejébe. DE egy bíztos van hogy reményt ad van hogy elveszi , de amint mondtam most énis a munkára fogok jóbban koncentrálni, és várni egy ídeig. Vele úgy éreztem megtaláltam azt amit akartam, eddig zürős kapcsolatok sokasága után. Végre nyugalom volt, most meg hírtelen vége. ez ami sok sok kérdés és érzelmi ingadozással jár. Felnőtt fejjel más mint a tinykapcsolatokban, minden másképp műkődik , minden más, de viszont érzelmileg is minden más , és tovább tart talán.

2017. aug. 15. 12:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Én írtam a hosszú választ. Kort és nemet tudsz írni? Gondolom a húszas éveitek elején vagytok.

Azt, hogy 'ha én valamit kimondok akkor az úgy is van' általában nettó hülyeség. Az érzelmek nem így működnek.

Családi helyzete miért káosz?

2017. aug. 15. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!