Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottatok már kimerültség/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottatok már kimerültség/stressz miatt?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, amikor nem a párotokkal van baj, hanem veletek. Amikor idegesít minden, mindenkiből eleged van és csak egyedül akarsz lenni. Családi problémák, munkahely váltás stb és nincs lelki erőtök még egy kapcsolatot is fenntartani?! Lényegében depressziós állapot miatt hagytatok-e ott bárkit is?

Ha volt ilyen, elmúlt? Utána visszamentetek az exhez?

(értelem szerűen tudom, hogy nem normális reakció ez, tehát nem ez a része érdekel. Hanem inkább az, hogy ki hogyan kezelte és ha netán hibázott akkor megpróbálta-e rendbe hozni)

2017. aug. 9. 13:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Volt egy nagyon súlyos depressziós időszakom, de a párom támogatott benne.

Tudta, hogy mikor kell magamra hagynia és nem kérdezősködnie, tudta, hogy mikor vágyom arra, hogy csak átöleljen és semmi más.

Idő kellett, hogy rendezzem magamban a dolgaimat, de pont a párom volt az, aki miatt tudtam, hogy ki kell jönnöm belőle és ő adott nekem erőt is ehhez.

(Mondjuk, ez már több éves kapcsolatban volt betegség és munkahely-probléma miatt.)

2017. aug. 9. 13:06
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

Mi ugyan nem szakítottunk, de hosszú ideig nagyon kilógott a lóláb, többször elhangzott, hogy fejezzük be. Mostani divatos kifejezéssel élve szüneteltünk, bár nálunk nem volt így kimondva, mint az itteni kérdésekben szokott lenni, egyszerűen csak kerültük egymást jó pár napig.

Igazából visszagondolva nem tudnám megmondani, hogy jutottunk túl ezeken, oltári balhék voltak, meg sok nembeszélés. Talán a párom birkatürelme volt a megoldás, hogy nem hagyta, hogy "igazából" szakítsak, mindig visszajött. :)

2017. aug. 9. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak rossz időszakaim...volt már olyan kapcsolatom, ami erre ment rá. De azt vallom, hogy mindig kettőn áll a vásár. Ha a másik van rossz passzban én segítek rajta, máskor meg fordítva...ha ez nem működik, akkor bizony sokszor vége van
2017. aug. 9. 13:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Én pont ilyenen mentem át. Mindkét szülőm egésségügyi helyzete romlott, az én egészségem is megsinylette, a munkám tiszta stressz és a párkapcsolatban is csak feszültség volt a párom hülyeségei miatt és a saját egészségem is megromlott.

Volt hogy 2 háztartást csináltam, a szüleim házát én tartottam rendben, ahhoz heti szinten 600 km-t utaztam, a kertet csináltam nekik, az albérletet itt Pesten rendben tartottam, stb.

Totál ki voltam, nincs ez még egy hónapja sem.

Annyira kiégtem, hogy többször elhangzott, hogy hajyuk abba, mert én nem birom, a hülyeségei semmi erőm nem volt mér, hogy egyáltalán ezeket is rendbe hozzuk. Időben kapcsolt és változtatott magán, többet segit és igyekszik jobban törődni velem. Igy azért már ez az időszak sokkal elviselhetőbb és látom az alagút végén a fényt.

De igen, ismerős és majdnem szakitottam emiatt.

2017. aug. 9. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Elnézést a sok gépelési hibáért, angol billentyűzet :)
2017. aug. 9. 14:26
 6/8 anonim válasza:
Csak tippelni tudok, de az exemnek valószínűleg ez volt az oka, amiért szakított velem (ugyanis azóta se mondta el, miért kellett). Egész pontosan úgy gondolom, hogy velem könnyebb volt szakítani, mint az egyetemmel, ahol nagyon hajtania kellett, vagy a családjával, akik basáskodnak felette. :)
2017. aug. 9. 14:52
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Leírom a konkrétumokat.

Adott a lány, akit hónapok alatt felőröl a stressz és a depresszió. Elmondása szerint céltalan az élete (dolgozik amúgy), nem látja az értelmét és értéktelen sz**nak tartja magát.

Adott a fiú aki először idegesítő ez miatt, hisz nem tudja mi a baja a lánynak. A lány nem beszél a problémáiról, a fiú pedig feszült lesz, mert nem érti miért változott meg a lány. A lány erre szakít a fiúval majd két hét múlva visszakéri magát. A visszakérés után távolságtartó a fiúval (talán bűntudat, talán egy harmadik személy miatt.. nem tudni) majd öt napra rá megint lelép, szintén stressz miatt.

Mindkét szakításon kiborult a lány, üvöltözve szakít a fiúval. A fiú próbált előtte a lány kedvében járni (elmenni vele nyaralni meg olyan helyekre ahol a lány szeret, hogy jobban érezze magát. Plusz a fiú megígéri a lánynak, hogy ameddig nem jön egy kicsit helyre, addig hátrább lép, ha kéri a lány). Lehet a szeretetnyelv itt rossz volt, de a fiú nem ismeri a lány szeretetnyelvét (vagyis azt hitte, ismeri). A lány nem mondja a baját. A lány az első békülés után elmondja, hogy idegileg kiborult, értéktelennek érzi magát és tudja, hogy nem szabad elfojtania az érzéseit!

Mindkét fél 30 körüli, élettársi, közel 4 éves kapcsolat.

2017. aug. 9. 15:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Volt ilyen kapcsolatom, a drága exnejem. Amíg ment a szekér és hoztam haza a pénzt,addig mellettem volt, amikor balesetet szenvedtem és a saját szaromba feküdtem hónapokig a kórházban, akkor meg gyorsan továbbállt. Gondolom nem akart egy béna emberrel együtt élni, de pechére 4 év alatt sikerült lábra állnom. Nem is hallottam azóta felőle, ha jól tudom Amerikában él és újra férjhez ment. A gyerekkel sem tudom mi van, de mivel 1,5 éves volt amikor a balesetem történt így nem is emlékszik rám.

Azóta megnősültem és van egy pici lányom akit nagyon szeretek.

2017. aug. 9. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!