Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex ruhái. Nekem nem kellenek, vele pedig nem vagyok beszélőviszonyban. Kukába velük?
Figyelt kérdés
2017. aug. 4. 11:42
1/9 anonim 

válasza:

Ne, ha szép állapotú, adományozd el, valaki nagyon örülne neki
2/9 anonim 

válasza:

Nem kuka. Mosás, és adományba vele.
3/9 anonim 

válasza:

Az meg sem fordult a fejedben, hogy visszaadd a jogos tulajdonosának őket? Az úgy lenne fair. Annyit csak kibírsz, hogy befobozolod, és elpostázod őket.
4/9 A kérdező kommentje:
Persze, adományozásra gondoltam.
Nem, nem akarom látni se, ő kidobta a kukába a holmimat, meglopott és megvert. Nem akarom látni se.
2017. aug. 4. 11:45
6/9 anonim 

válasza:

A nagyobb áruházaknál van gyűjtőkonténer, vidd el oda és meg van oldva a problémád.
7/9 anonim 

válasza:

Én anno egy alapítványnak adtam, aki szegény, rászoruló családokat segít. A ruha semmiről nem tehet....
8/9 anonim 

válasza:

Ha tudod a cimet, akkor dobd be a kertbe oket, vagy add fel postan! 😃
De ne kukaba vagd! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!