Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vajon újra akarja kezdeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon újra akarja kezdeni?

Figyelt kérdés

3 hónapig voltam együtt a párommal. Már lassan 7 hónapja szakított velem.

1-2 hónapja érzem úgy, hogy túl vagyok rajta. De azért még valamilyen szinten szeretem. Egy tanfolyamra járunk meg az exe csaja is, akivel még akkor miattam szakított.

Már próbàltam magam lezárni magamban ezt az egészet. Felfogtam, hogy nem vagyok neki fontos. A volt csajával folyton beszél, velem csak köszönőviszonyban van. Most 2 hete benne vagyok egy új kapcsolatban, tök jól elvagyunk. Erre pár hete mintha el kezdett volna felèm újra közeledni az exem. Állandóan odadob egy bókot, figyelmes. Még mielőtt összejöttem volna a mostani párommal, odajött hozzám tanfolyam után beszélgetni. Puszit is adott. Akkor nagyon megörültem, hogy ez talàn jelent valamit. De közbem bennem volt, hogy lehet, hogy bűntudata van az ex csaja miatt és ezért viselkedik így velem. Mert amikor szakítottunk, mondta, hogy ő már soha nem jönne össze vele, ha esetleg azt hiszem. Voltak jelei, hogy újra összejöttek, ezért gondolom ezt. Sajnos be is bizonyosodott, hogy együtt vannak, elmentek baráti társasággal nyaralni. De ezt a többiektől tudom a tanfolyamon, nem tőle. Na ott le is zártam magamban azt a kis esélyt is, amit éreztem. Mert még a nyaralásuk előtt úgy ereztem, hogy egyik nap meg akart volna várni tanfolyam után, mert nagyon meglepődött, hogy előbb megyek haza, mert dolgom volt. Próbálnàm lezárni meg csak az új kapcsolatomra koncentrálni, de amikor visszajött a nyaralásból, másnap megvárt az elsőn a tanfolyamon, hogy beszélgessünk, másnap meg üzit írt, hogy milyen csinos vagyok ma is. Egyszerűen nem tudom ezt most hova tenni. Szórakozik velem vagy miért csinálhatja ezt szerintetek? Mindig van valami, amiért ezen kattogok. Miért hagy nyugton, hogy tovább lépjek, ha egyszer visszament az exéhez.

Köszönöm, aki elolvasta és válaszol.

26 N

2017. júl. 27. 09:46
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a végét rosszul írtam. Kihagytam egy nem szót. Miért nem hagy nyugton.
2017. júl. 27. 10:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Mintha csak az èn törtènetem lenne. Annyi különbsèggel, hogy tènyleg nem jött össze az ex csajjal, csak jòban vannak. Szakìtàs utàn eleinte nem is kerestük egymàst, majd talàlkoztunk pàrszor, most meg egyre furcsàbb dolgokat csinàlt. A mùltkor megjavìtotta a laptopomat, jelzem, ő ajànlotta fel, majd el is hozta nekem mikor kèsz lett. Hìvott, hogy hovà hozza, mondtam neki, majd ùgy köszönt el, hogy puszi. Màstòl soha nem köszönt el ìgy, tőlem is csak akkor mikor mèg jàrtunk. Pènzt persze nem vett el a javìtàsèrt, ìgy mondtam neki, hogy akkor legalàbb egy pizzàra meghìvom, mire csak annyit mondott, hogy elèg sok munkàja van, de alig vàrja, hogy menjünk.

Szerintem az egèsz hàtterèben az van, hogy ő sem tudja mit akar. Nàlad ugyanez lehet a helyzet. Valòszìnű ràèrzett, hogy van valakid, ès azèrt lendült akciòba. Nàlam is akkor került kèpbe, mikor màssal màr alakultak a dolgok.

2017. júl. 27. 11:56
 3/7 anonim ***** válasza:
A helyedben azèrt nem bìznèk abban, hogy ùjra akarja kezdeni. 2es voltam
2017. júl. 27. 11:57
 4/7 anonim ***** válasza:
És Te újra akarod kezdeni egy olyan emberrel, aki játszik a körülötte levők érzéseivel? Van új párod, koncentrálj rá. A régivel meg szakíts meg minden kapcsolatot!
2017. júl. 27. 12:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, hogy tényleg akar tőlem valamit. Randira hívott. Adok egy esélyt annak, hogy beszèljünk, aztàn majd meglatjuk.
2017. júl. 29. 03:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, hogy tényleg akar tőlem valamit. Talira hívott. Adok egy esèlyt annak, hogy beszéljünk, aztàn majd meglàtjuk.
2017. júl. 29. 03:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Ên nem foglalkoznék vele !Hasonlóképp jàrtam mint te csak annyi különbséggel hogy mi csak ismerkedtünk randizgattunk aztàn nem lett belőle semmi mert kiderült hogy màs csaj kell neki és beigazolódott !Óvatos voltam vele nem jöttem vele össze szerencsére !
2017. júl. 30. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!