Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra akarja kezdeni, vagy csak idióta vagyok, és megint félreértek valamit?
A volt barátommal még nyár elején szakítottunk, 10 hónapig voltunk együtt. Elég álomszerű, már-már nyálas volt a kapcsolatunk (legalábbis a külvilág szerint), de ez nem csak a felszínnek szólt, tényleg ilyenek voltunk, rózsaszín felhők között, imádtuk egymást és nagyon ragaszkodtunk a másikhoz. Aztán szépen lassan eltávolodtunk egymástól, és inkább csak megszokásból voltunk együtt. Persze ezt mindketten éreztük, szóval közös döntés alapján, de szétmentünk. Borzasztóan fájt, egy-két hónapig teljesen árnyéka voltam önmagamnak, aztán úgy-ahogy sikerült összeszednem magam. Volt egy rövidebb kapcsolatom is, de nem tartott sokáig. A volt barátommal a szakítás óta egy szót sem beszéltünk amúgy, pedig elég sok a közös barátunk.
Múlt héten viszont, egyik nap, elém jött a sulihoz. Miután feleszméltem a sokkból, elmondta, hogy egy ideje rengeteget gondol rám, ránk, és szeretné átbeszélni mégegyszer ezt a dolgot, mert úgy érzi, nem így kellett volna végződnie.
Azt sem tudtam mit mondjak, csak kihúztam magam az "adj időt" közhellyel, de baromira összezavart. Nem tudom kivenni a mondandójából hogy mit is akar pontosan, az összes barátnőm bíztat, hogy kezdjük újra, bennem meg egyre jobban erősödik az érzés, hogy még mindig szeretem...megbeszéltük, hogy találkozunk holnap, de azóta remegek az idegtől, nem tudok enni, nem alszom, csak rá gondolok...azthiszem, szeretném, hogy azt mondja, kezdjük újra, de nagyon félek a pofáraeséstől, nem akarok mégegyszer annyi fájdalmat átélni...
Szerintetek ez most mi? Mit akarhat? És mit tegyek, hogy ne készítsen ki az ideg holnapig?
18L, 19F

szerintem újra akar téged
de várd meg amíg ő elmondja mit is akar,gondol
ne ugorj egyből a nyakába
masztizz egyet az segít

Nem voltam jelen a Mohácsi csatánál sem, mégis tudom...
10 hónap alatt megunni egymást, az nem ígér komoly folytatást, akárhogy is nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!