Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek újra valamelyik exetekkel ha mindketten egyedülállóak lennétek és megkeresne?
Van akivel igen....de nem ez a jellemző.
40F
Attól függ melyik exem mondaná ezt... van, akitől irtóznék, és jót kacagnék... Van, akivel szexre egy-két hónapra... vagy több hónapra :D
és van, akinek azt mondanám, hogy a barátságunk érdekében inkább ne próbáljuk meg.
Van olyan is, akinek azt mondanám, hogy... nagyon óvatosan, de próbáljuk meg, és igyekezzünk ne elrontani.
Van olyan exnőm, akivel igen, mert most is szeretem, szépnek és aranyosnak, okosnak látom, emlékek kötnek hozzá, csak az akkori élethelyzetünk miatt szakítottunk.
Érdekes, csak szexet nem szeretnék egyikükkel sem, ők nekem már többet jelentenek számomra. Szexre mindig össze lehet szedni nőket, akiknek pont ennyi a szerepük.
#13: ne nyúld le a dumámat :D
de kb nekem is annyira hiányzik bármelyik exem :D
Bár nekem van párom, de ha feltesszük, hogy szingli lennék, akkor sem hiszem , hogy megkeresném a régi exeimet.
Okkal nem maradtunk együtt anno, voltak problémák stb. Lehet az elején minden szép és jó lenne, de szerintem előjönnének azok, amik miatt szakítottatok anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!