Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Összejönnétek újra valamelyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek újra valamelyik exetekkel ha mindketten egyedülállóak lennétek és megkeresne?

Figyelt kérdés

2017. júl. 19. 22:58
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Van akivel igen....de nem ez a jellemző.

40F

2017. júl. 19. 23:38
 12/34 anonim ***** válasza:
Nem, alkalmi szexre is inkabb uj emberekkel probalnam ki.
2017. júl. 19. 23:43
 13/34 A legrosszabb ***** válasza:
95%
Na az kéne még nekem... mint mókusnak az erdőtűz.
2017. júl. 19. 23:59
 14/34 anonim ***** válasza:

Attól függ melyik exem mondaná ezt... van, akitől irtóznék, és jót kacagnék... Van, akivel szexre egy-két hónapra... vagy több hónapra :D

és van, akinek azt mondanám, hogy a barátságunk érdekében inkább ne próbáljuk meg.

Van olyan is, akinek azt mondanám, hogy... nagyon óvatosan, de próbáljuk meg, és igyekezzünk ne elrontani.

2017. júl. 20. 02:12
 15/34 anonim ***** válasza:

Van olyan exnőm, akivel igen, mert most is szeretem, szépnek és aranyosnak, okosnak látom, emlékek kötnek hozzá, csak az akkori élethelyzetünk miatt szakítottunk.

Érdekes, csak szexet nem szeretnék egyikükkel sem, ők nekem már többet jelentenek számomra. Szexre mindig össze lehet szedni nőket, akiknek pont ennyi a szerepük.

2017. júl. 20. 03:54
 16/34 anonim ***** válasza:

#13: ne nyúld le a dumámat :D

de kb nekem is annyira hiányzik bármelyik exem :D

2017. júl. 20. 06:35
 17/34 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. júl. 20. 06:53
 18/34 anonim ***** válasza:
Lehet
2017. júl. 20. 06:55
 19/34 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. júl. 20. 07:52
 20/34 anonim ***** válasza:

Bár nekem van párom, de ha feltesszük, hogy szingli lennék, akkor sem hiszem , hogy megkeresném a régi exeimet.

Okkal nem maradtunk együtt anno, voltak problémák stb. Lehet az elején minden szép és jó lenne, de szerintem előjönnének azok, amik miatt szakítottatok anno.

2017. júl. 20. 08:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!