Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Undorító! Ti szakítanátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorító! Ti szakítanátok ha ez kiderülne?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt de nem tudom akarok-e folytatást. Kiderült valami a barátomról ami annyira undorító és kiábrándító, hogy megőrülök. Eddig tudta "titokban tartani" de most kiderült, hogy azon az éjszakán amikor "összejöttünk" először csókolóztunk és az egész olyan romantikus volt, nos előtte lecumiztatta magát egy r**anccal mert amúgy mindketten egy buliba voltunk. Utána este hívott félre sétállni meg ilyenek ott kezdődött. Dehát nem tudta ezt eltitkolni mert a csaj nagyon pletykás és a fülembe jutott a dolog sőt ketten is mondták, hogy ja azthittem megcsalt... Aztán mondtam neki és nem is tagadta le, csak annyit mondott hogy sajnálja a dolgot de akkor még nem tudta, hogy úgy összemelegedünk később mert azt hitte nincs esélye mert én már mással randizgatok (igen elhívott egy másik srác előző héten de nem történt semmi és ez még nem jelenti azt hogy vele máris együtt vagyok). Aztán persze szépítette, hogy el is felejtette a dolgot mert annyira nem jelent semmit, csak rám gondolt stb...

De ez mégis olyan gusztustalan és olyan mérges vagyok. És utána azzal a szájjal csókolóztunk (amivel ő a csajjal) meg romantikáztunk miközbe ő pár órával azelőtt még a csajjal volt hát gondolom neki ez a színvonal (szánalmas r**anc az a csaj) akkor én nem kérek belőle. Nem értem, pl engem is félre hívhatott volna miért pont azt a csajt kellett? Nem azt mondom, hogy szó nélkül lecumiztam volna de értitek ugye? Ez annyira elrontja azt az estét.

2017. júl. 17. 14:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az ilyen sztorikról mindig az jut eszembe, hogy ha azzal a másik csajjal jött volna össze, akkor most te lennél a cumizó r*bi.

De ilyen sráccal valószínű, hogy én sem kezdenék a továbbiakban.

2017. júl. 17. 15:11
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
Persze pontozzatok le, de ha fiú írta volna ki a kérdést, mit tegyen, mert a lányt, akivel összejött, 1 órával azelőtt még egy másik pasi nyalta ki, akkor mekkora lotyó lenne...
2017. júl. 17. 15:22
 13/17 anonim ***** válasza:
43%
Dobd a francba,oke h hivatalosan nem csalt meg na de konyorgom csak rad gondolt?! Meg osszejott veled par oraval azelott meg massal hetyegett?! Edesem ez mar reg rossz... keress magadnak egy normalis pasit aki mellett nem azon fogsz stresszelni h epp ki sz@pja le a bokorban :-)
2017. júl. 17. 17:49
 14/17 anonim ***** válasza:
És mielött ezt nem tudtad elötte szeretted nem?
2017. júl. 17. 18:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Azért a csaj sem semmi, ha saját maga pletykálja másoknak hogy lesz.opta a barátodat mielőtt összejöttetek..

Szerintem ez neki a leggázabb, de mind1. :D

Ez inkább megalázó, én a helyébe inkább eltemettem volna magamban a dolgot, de hát nem vagyunk egyformák ( mondjuk én nem is sz.opkodom random rácok farkát a bulikban, csak akkor ha már a párom az illető, de biztos velem van a baj)

N

2017. júl. 17. 20:56
 16/17 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok

Arra meg hogy én mit csinálnék, direkt nem írok semmit. Nyilván nem tetszene a dolog, de te ismered a barátodat (valamennyire), hogy milyen.

Mivel szingli volt, lehet, hogy csak kapott az alkalmon, mert miért ne érezze jól magát, pláne részegen egy buliban és az a lány elérhetőbb volt, mint te.

Simán lehet szimplán hülye időzítés is.

Másfelől meg ha tényleg ugyanazon az estén történt ez a 2 dolog, jogosan felmerül a kérdés, hogy miért nem előbb hívott el sétálni téged, és miért a másik csajjal ment el előtted. Persze akkor még mindig nem volt közöttetek semmi, szóval még így is simám lehetett kanos és részeg.

Jogos, hogy mérges vagy, másnak sem tetszene a szitu.

2017. júl. 17. 21:03
 17/17 A kérdező kommentje:
Az a csaj egy buta kis ribi aki ezzel henceg mindenkinek. Legszivesebben kitekerném a nyakát. És utólag azzal magyarázkodott a barátom, hogy miattam(!!!) volt szomorú és azért ment bele mert én más fiúkkal beszélgettem. Akik csak barátok voltak és ha akkor elhív elmentem volna vele.
2017. júl. 17. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!