Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megkeresnétek a majdnem exeteket ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Pár hónapig jártunk pár éve, de sosem szakadtunk el teljesen, minden héten összefutottunk közös baráti társaság révén. Én még túl fiatalnak éreztem magam egy kapcsolathoz, de most mégis mióta legutóbb összefutottunk, mindig rá gondolok, szeretnék vele lenni, látni, átölelni...
Legszívesebben megkeresném, mert a barátai szerint bár még haragszik rám, de ugyanúgy szeret...
csak az a baj, hogy közben van barátnője...Most mi legyen?
2017. júl. 6. 21:06
11/11 anonim válasza:
Én nem foglalkoznék már vele. Ugyanúgy szeret téged de mással jár? Ezt meg hogy? Nekem ez így nem fér össze, és nem is tartom sokra az olyan embert aki csak azért van együtt valakivel, hogy ne legyen egyedül. Mert ha tényleg téged szeret, akkor ez a helyzet.
Keress mást,hagyd őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!