Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti megkeresnétek a majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megkeresnétek a majdnem exeteket ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Pár hónapig jártunk pár éve, de sosem szakadtunk el teljesen, minden héten összefutottunk közös baráti társaság révén. Én még túl fiatalnak éreztem magam egy kapcsolathoz, de most mégis mióta legutóbb összefutottunk, mindig rá gondolok, szeretnék vele lenni, látni, átölelni...

Legszívesebben megkeresném, mert a barátai szerint bár még haragszik rám, de ugyanúgy szeret...

csak az a baj, hogy közben van barátnője...Most mi legyen?

2017. júl. 6. 21:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem keresném.
2017. júl. 6. 21:11
 2/11 anonim ***** válasza:

Akkor várd meg, amíg szakítanak a csajjal.

Az exed amúgy gerinctelen, amiért téged szeret, de átver mást. Neked viszont nem muszáj annak lenned.

21/L

2017. júl. 6. 21:22
 3/11 A kérdező kommentje:
félek, hogy azt nem tudom kivárni.:(
2017. júl. 6. 21:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha nem szereti, akkor csak nem veszi feleségül, és nem éli le vele az életét.
2017. júl. 6. 21:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen, de minél előbb szeretném tisztázni a dolgokat, nem akarom hogy túl késő legyen.
2017. júl. 6. 21:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Akkor miért tetted fel a kérdést?

Arra vársz, hogy valaki írja, hogy azonnal keresd meg?!

Csak mert te ezt már eldöntötted.

Tudod mit, akkor tedd meg.

2017. júl. 6. 21:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Én csak véleményeket várok és esetleg hasonló tapasztalatokat...
2017. júl. 6. 21:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem majdnem ex, ex az teljesen.

Nézd annyit megtehetsz, hogy tudatod vele, te szivesen ujrakezdened. Ha ő is, akkor ott hagyja a baratnőjét es összejöttök. Ha meg nem, akkor te is lepj tovabb.

2017. júl. 6. 22:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem őt keresed, hanem már csak az érzéseket... de ahhoz szerencsétlennek már nincs köze. Hagyd őt...
2017. júl. 7. 01:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Majdnem ex? Nincs ilyen. Barátnője van, továbblépett. Ő neked már ex. Hagyd békén őt, őket. Megvolt az esélyed nála, elrontottad, így jártál. Most már ne rondíts bele más kapcsolatába. Ha annyira szeretne a srác, nem is tudna mással együtt lenni.

Keress mást, ez a vonat már elment. Majd jön más pasi.

2017. júl. 7. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!