Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok szakítós zenéket?
https://www.youtube.com/watch?v=d9NF2edxy-M
Somebody that i used to know...
De akár majdnem az összes Children of Distancet is linkelhetném.
Csak ki kell hallani a sorok közül, hogy mit is írnak.
Köszönöm, jöhetnek még!
Inkább szomorkásabb dalokra vágyom most, kicsit meg akarom siratni az exemet, hogy tovább tudjak lépni.
Én ilyen vagyok, teljesen padlót kell fognom, hogy újra fel tudjak állni. :(
Nem értem, hogy miért kell padlót fogni, mielőtt felállsz. Nem belédkötök, csak érdekel. Tényleg így működik ez? Nekem sosem segített, eleve utálom a szomorú és megható zenéket, amikor pedig amúg is érzékenyebb vagyok (pl. szakítás után), egyenesen gyűlölöm őket. Miért akarná bárki még jobban mesterségesen lehúzni magát? :D
Sorry, hogy nem linkelek zenét, nem nagyon tudok ilyet.
6:
Sajnos olyan vagyok, hogy meg kell élnem a mélységet, a "gyászt".
Pár hónapja szakítottunk és akkor valahogy nem tudtam, sok volt a munka, más családi dolgok is voltak és most, hogy ezek lecsengtek (amik csak elterelték a figyelmemet), rájöttem, hogy nem dolgoztam még föl.
Eddig minden kapcsolatomat így tudtam viszonylag gyorsan lezárni, pár nap/hét és kisírtam a bánatomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!