Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Írnátok nekem ilyen zenéket?

Írnátok nekem ilyen zenéket?

Figyelt kérdés

1. Amiket szakítás után hallgattok, és olyasmirõl szól, hogy megb*szhatja az exünk.

2. Szintén szakítás utáni, de ez ilyen sírós legyen.

3. Szakítás után, ami arról szól, milyen boldogok vagyunk az exünk nélkül.

Igen, a hangulatom kissé ingadozó. Nem muszáj mindegyikhez írni. Köszönöm!

#szakítós zenék
2016. dec. 21. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze. Először megírom a dalszöveget, utána szerzek hozzá zenei alapot is. Milyen hangszerelést képzelsz el hozzá?
2016. dec. 21. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Hollywood Undead - The Diary , Motionless in White - Sinematic
2016. dec. 23. 00:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Igazából mindegy, hogy milyen stílusú, nekem most a lényeg a dalszöveg. :) Az elsőnek üzenem: haha. Vicces vagy. :P Boldog karácsonyt nektek!
2016. dec. 25. 11:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Igazából már rég végighallgattam a zenéket, de csak most volt kedvem kommentet írni. :D Tehát: annyi hozzáfűznivalóm még lenne, ha esetleg valaki még tudna mondani ilyen zenéket – bár azt írtam, mindegy milyeneket írtok –, hogy magyar zenéket ne írjatok. Nem akarok általánosítani, mert van olyan magyar zene, amit szeretek, de elég ritka… Azért köszönöm még egyszer! :)
2016. dec. 29. 17:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Azt azért odaírhattad volna, milyen nyelven szeretnél vigasztalást szerelmi bánatra. Tudok amúgy szép olaszt, németet, franciát, de az Only You angolul híresen szép szakítós szám.

Aztán, ha újra szerelmes leszel, vannak őrült jó számok arra is...

:D

2016. dec. 29. 18:19
 8/8 A kérdező kommentje:

#7 jó, igazad van. Valamiért eszembe se jutott, hogy nem teljesen egyértelmű: angolt szeretnék. Tudjátok, van az a a helyzet, mikor magunknak fejben tökre megvan mimden, és el is felejtjük, nem biztos, hogy mimdenki érti, mégis mire gondolsz :D remélem értitek

ha szerelmes leszek, majd felteszek egy új kérdést :D

2017. jan. 8. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!