Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van valami tippetek, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami tippetek, hogyan ehetne végre rendbe hozni? Vagy valami szakkönyv?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek mintakapcsolata van egy mintapasival, én meg csak nyűglődök egy se veled se nélküled viszonyban. Ha rajtam múlna, csak veled viszony lenne, ő teszi se veled se nélküleddé, mert én akkor is szeretem, ha veszekedünk.

Így fizikailag nem vonz a barátja vagy ilyesmi, de néha már megirigyelek ezt-azt tőlük, a barátjából, mert velem olyan fosika a helyzet. Ők nem nagyon veszekednek, aranyosan bánnak egymással, nem néznek más nőre/férfire, nincsenek titkaik. Akár még egymás facebookjába is simán beleolvashatnak, nálunk ez elképzelhetetlen lenne, amit találnánk a másikéban, valószínűleg meg is lenne a következő szakítás oka. Volt már pár...

Ezen kívül az is egy jó dolog náluk, hogy bármilyen program van, alap hogy viszik a másikat, ha az ráér/akar. Jó, kivéve ha pl. direkt kettesben dumálnak a legközelebbi barátokkal. De oda nem is szabad a szerelmet elvinni, nincs keresnivalója. De más programok, összejövetelek, utazások... Akár barátokkal, akár családdal. Nálunk sem a baráti társaságba nincs ilyen nyílt belépő, hát még a családdal, akik keresztbe utálkoznak, engem az övé, őt az enyém, ezért pl. ha vele randizom, nála alszom, hazudok, mert még otthon lakok. Egyetemre járunk. Bár már volt hogy összeköltöztünk, de persze veszekedésekbe fulladt, hazajöttem.

Pedig az első egy év valami álom volt vele. Már 4-5 éve vagyunk együtt. Persze megszakítással. Még lehetne olyan mint volt. Nem tudnék mást szeretni, nekem ő az igazi. Amikor külön voltunk és mással jártam, akkor is őt szerettem. Mondjuk a második legjobb férfinek azt tartom, akivel akkor voltam, mert ő meg nagyon jól bánt velem, és nagyon stílusos volt a megjelenése. Csak neki is voltak fura dolgai, pl. túlgondoskodó, túlaggódó volt. Pl. megfájdult a fejem, már volt vagy 10 kérdése. Meg folyton összebújva akart aludni. Viszont rengeteg előnye volt, ő pl. vitt magával kondizni, a barátommal mindig csak megbeszéljük, de oda se akar magával vinni. Pedig mikor visszakapott, tetszett neki az alakom, amit szereztem. Azóta elveszett. Megyek kondizni, de egyedül kevesebbet.

Tud ő aranyos is lenni, de sokszor érezteti azt hogy leszar, meg más nőkkel piszkál, nem tudja megemészteni, hogy én együtt voltam valakivel, míg ő szingli maradt igazából, amíg külön voltunk. Lehet hogy ez így most mind leírva szörnyen hangzik, de van, hogy sokáig jó, és minden dolgok ellenére nem tudom nem szeretni. És hiszem, hogy tudna olyan lenni a kapcsolat, mint az elején. Vagy nem tudom.

Meg amikor megromlik a viszony, ami időről időre megtörténik, alig találkozunk. Olyankor nem akar találkozni. Sőt elérhetetlenné teszi magát. A barátnőméknél pl. ezt nem tudom elképzelni, hogy direkt nem találkoznak. Amilyen sűrűn csak lehet, találkoznak, ahány nap csak belefér, együtt is alszanak egymásnál. Pedig szeret, különben nem kötne ki mindig nálam végül. És képtelenség lenne még egy olyat találni, mint ő. De ha lehetne sem akarnék, őt szeretem.

2017. júl. 3. 06:00
 1/4 anonim ***** válasza:
olvass utána az 5 szeretetnyelvnek, most a tescoban több könyvet is lehet a témában venni, de ha érdekel tudok küldeni ebookot
2017. júl. 3. 07:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Első körben rúgd ki a mostani barátod, és ahelyett, hogy rögtön fejest ugranál egy másik kapcsolatba kezd el magadat rendbe rakni. Attól még nem szeret egy pasi, hogy mindig nálad köt ki. Attól csak te kéznél vagy, könnyebb, mint újat megszerezni.

Pl: Kondizni akarsz járni többször? Ne a pasidra várj, vegyél egy bérletet, írd be a naptáradba, és hajrá! Ugyanez igaz minden másra, amire vágysz, de a pasid nem kapható rá.

Közben meg gondold végig, hogy milyen férfit akarsz, és olyat keress, ne egy pótlékot, aki veled is van, meg nincs is, akinek jó ha ott vagy, mert kézenfekvő, de igazából magasról tesz arra, hogy neked mi kellene.

Ennyire egyszerű. Az ilyen kapcsolat mint a tied csak arra jó, hogy egy pár évet ellegyen az ember a pocsolyában, és elpazaroljon ennyi időt az életéből.

2017. júl. 3. 07:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez a szerelemtol k-urva messze van, a langyos szarhoz mar picit kozelebb. Amig benne uldogelsz nyakig sajnaltatva magadat, hogy jaj ez is szar, meg amaz, de ha rajtam mulna jo lenne, akkor vedd mar eszre hogy rajtad mulik... nem szakitas utan rogton ossze kell allni valakivel, es keseregni hogy "lam igazam van, en mast szeretek", hanem megtanulni egyedul lenni. Nem kell ehhez szakkonyv, csak nemi akaratero, es meltosag, hogy nem degradalod magadat egy ilyen faszi szintjere, aki ennyire szarba se vesz.
2017. júl. 3. 07:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Mintakapcsolat... ez jó. Azt ugye tudod, hogy a mintakapcsolat is tele van problémákkal? Csak épp megoldják egymás között. Nektek is azt kéne. Nem veszekedni kell, hanem megoldást keresni. Ha meg nagyon nem megy, akkor szakítani kell, de végleg.
2017. júl. 3. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!