Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért lájkol? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lájkol? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 Hónapja szakított velem a barátom minden ok nélkül. Sőt mikor kérdeztem, hogy együtt vagyunk e vagy sem még válaszolni sem válaszolt és a többi üzenetemre sem. Majd 1 hét múlva megint kérdeztem és akkor annyit írt h nem szeretné folytatni. Pár nap után viszont ismét elkezdte lájkolni a fotóimat bejegyzéseimet. Szerintetek? Csak húzza az agyam? Mit akar? Mit tegyek?
2017. jún. 25. 13:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben semmibe nézném. Aki felnőtt ember módjára nem mer a másik szemébe nézni, és kimondani, hogy vége, az nem, hogy nem férfi, de emberszámba sem venném. Ezek után nem mindegy, mit akar egy hülye oldalon? Legyen több önbecsülésed.
2017. jún. 25. 13:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Még válaszra sem méltatott.

Szerintem akkor bejött a képbe egy másik csaj, csak azt már nem vallotta be. A másik csajjal mégsem jött össze, szóval nincs ló, jó a szamár is. Persze, csak ha megelégszel a szamár szerepével...

Én személyszerint letiltanám, hogy semmit ne tudjon rólam, egye csak a rosseb és bárhogy próbálna velem kapcsolatba lépni, nem állnék szóba vele, max annyit közölnék vele, hogy ne nézzen h.ü.ly.é.nek és ne zaklasson!

2017. jún. 25. 13:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen úgy érzem igazatok van!!!
2017. jún. 25. 21:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szakítás után 1 hónappal tettem ki új borítóképet, belájkolta. Meg is lepődtem. Aztán ő tett ki új profilképet, tetszett a kép, belájkoltam. Aztán egy hónap múlva ő is az én új képemet. Na, 6 hónap eltelt és már nem lájkol, bármit posztolok, mert én se neki. Még nem lépett tovább, azért lájkol, meg mert jó csajnak tart :D de sajnos nem szabad mögé látni semmit :/
2017. jún. 26. 00:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Elejét vettem a dolognak és töröltem magam. Máshogy nem fog menni úgy érzem...
2017. jún. 26. 00:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért az ismerősöd???
2017. júl. 1. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!