Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lájkol? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 Hónapja szakított velem a barátom minden ok nélkül. Sőt mikor kérdeztem, hogy együtt vagyunk e vagy sem még válaszolni sem válaszolt és a többi üzenetemre sem. Majd 1 hét múlva megint kérdeztem és akkor annyit írt h nem szeretné folytatni. Pár nap után viszont ismét elkezdte lájkolni a fotóimat bejegyzéseimet. Szerintetek? Csak húzza az agyam? Mit akar? Mit tegyek?2017. jún. 25. 13:32
1/6 anonim válasza:
A helyedben semmibe nézném. Aki felnőtt ember módjára nem mer a másik szemébe nézni, és kimondani, hogy vége, az nem, hogy nem férfi, de emberszámba sem venném. Ezek után nem mindegy, mit akar egy hülye oldalon? Legyen több önbecsülésed.
2/6 anonim válasza:
Még válaszra sem méltatott.
Szerintem akkor bejött a képbe egy másik csaj, csak azt már nem vallotta be. A másik csajjal mégsem jött össze, szóval nincs ló, jó a szamár is. Persze, csak ha megelégszel a szamár szerepével...
Én személyszerint letiltanám, hogy semmit ne tudjon rólam, egye csak a rosseb és bárhogy próbálna velem kapcsolatba lépni, nem állnék szóba vele, max annyit közölnék vele, hogy ne nézzen h.ü.ly.é.nek és ne zaklasson!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen úgy érzem igazatok van!!!
2017. jún. 25. 21:09
4/6 anonim válasza:
Én szakítás után 1 hónappal tettem ki új borítóképet, belájkolta. Meg is lepődtem. Aztán ő tett ki új profilképet, tetszett a kép, belájkoltam. Aztán egy hónap múlva ő is az én új képemet. Na, 6 hónap eltelt és már nem lájkol, bármit posztolok, mert én se neki. Még nem lépett tovább, azért lájkol, meg mert jó csajnak tart :D de sajnos nem szabad mögé látni semmit :/
5/6 A kérdező kommentje:
Elejét vettem a dolognak és töröltem magam. Máshogy nem fog menni úgy érzem...
2017. jún. 26. 00:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!