Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegendő ok a szakításra, ha a férfi nem akar házasodni?
Legjobb barátnőmről van szó, akinek 3 éves kapcsolata volt, de 1,5 hónapja elege lett, és szakított a pasijával, mert bevallotta a barátnőmnek, hogy ő nem akar soha házasodni, a barátnőm viszont házasságban akar élni. Korábban nem mondta a férfi, hogy házasságellenes. Ha szóbakerült a házasság, az volt a válasza, hogy majd.
Én úgy gondolom jogos a szakítás, mert felesleges egymás idejét húzni, ha ilyen alap dologban nem passzolnak egymáshoz az igények, de a férfi és a haverjai viszont a lányt szídják folyton, és már rossz hallgatni.
Ti mit gondoltok erről?
1 éve együtt éltek már, mindketten dolgoznak, nem a milliós puccparádé lenne a cél, csak egy kisebb családias esküvő. A lány saját lakásában éltek. 25N-28F évesek.
" 100 ezer forintból"
Há' na ja, az nem is péz' há' a mellényzsebbe öccör ennyit hord aki ember!
Elegendő.
Nem is elsősorban a konkrét "papír- és kiadáselmaradás", hanem a -vélt vagy valós- mögöttes indokok miatt.
Számomra Elegendő ok, én is szakítottam ezért. Majdnem 5 éves kapcsolat ebből 1 év együttélés után. Nálam kezdett aktuálissá válni a gyermekvállalás és csak házasságban vagyok hajlandó szülni. ( Számomra az apasági nyilatkozat megalázó). Amikor rádöbbentem, hogy a páromnak nincsenek ilyen tervei szakítottunk. Sikerült inteligens ember módjára megbeszélni a dolgokat, azóta is beszélőviszonyban vagyunk. (A volt párom haverjai is engem szidnak valószínűleg, mondjuk engem ez akkor sem érdekelt, amikor még együtt voltunk.) Örülök, hogy nem vártam még 5 évet és elég erős voltam, hogy szakítsak. Így esélyt adva olyannak, aki velem tervez családot.
26N
Minden ok elegendő ok a szakításra, ha a szakító fél úgy gondolja, még az is, ha a másik nem szereti a banánt, ha a szakító félnek az fontos.
És azért ez nem a "nem szereti a banánt" szint. Hanem az, hogy 1) a pasas konkrétan több évig belehazudott a nő képébe, ami nálam teljesen aláásná a bizalmat, 2) olyan kapcsolatnak nincs jövője, nem lesz boldog legalább az egyik fél, ha kiderül, hogy ilyen fontos dolgokban mennyire ellentétes a véleményük... és a nő szenved emiatt...
Mondjuk a pasit sem értem, hogy miért rinyál... tudta, hogy a nőnek fontos a házasság, ő hozott egy döntést... akkor miért akarja ennyire visszakapni? Nincs, aki mossa a szaros gatyát, vagy a pasas csöves lenne a csaj nélkül, vagy mi? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!