Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Előfordult már, hogy a szakítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már, hogy a szakítás mellett döntöttetek, de később beláttátok, hogy nem ez volt a jó lépés?

Figyelt kérdés

Mert minden emellett szólt akkor abban a pillanatban, de később jöttél rá, hogy ezt eltoltad?

Tételezzük fel, hogy akiket megkérdeztél (barát, testvér, stb) mind azt mondták ismerve téged, a párodat és a kapcsolatot és a konfliktust, amiből felmerült a szakítás, hogy ez lesz a legjobb döntés amit hozhatsz, mert jobbat találsz vagy igenis lépj ki a kapcsolatból, mert szerintük ez már nem lesz a régi..

Szakítottál annak ellenére, hogy a párodat megviselte és úgy érezted, hogy nem ez volt a jó döntés mégsem.

Aztán mikor összeszedted magad, hogy helyrehozd, akkor ő már talált valakit és látszik, hogy boldog?

Kiváncsi vagyok mindkét nem tapasztalataira!

Kort is írjatok és annyit, hogy miért döntöttetek mégis a szakítás mellett?

2017. jún. 20. 11:48
 1/3 anonim ***** válasza:
2 év után szakítottam az akkori barátommal, mert ő folyton dolgozott, én tanultam, alig-alig találkoztunk, ha találkoztunk is mindig csak összevesztünk, mert folyamatosan féltékenykedett. Utána egy hónapig nagyon jól éreztem magam, aztán nagyon hiányozni kezdett és találkoztunk is, még egy éjszakát együtt töltöttünk, de nem lett belőle semmi utána, pedig ő nagyon akarta. Az idő igazolta, hogy jó döntést hoztam.
2017. jún. 20. 11:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Főleg olyanok válaszára lennék kiváncsi, akik azóta sem találtak olyan társat, akit annyira tudtak volna szeretni és ezért nem is volt hosszabbnak mondható kapcsolatuk ezután. Ti ezt hogyan dolgoztátok fel, gyakran eszetekbe jut a volt párotok?

Vagy alapból nem is kerestek utána komolyabb kapcsolatot?

2017. jún. 20. 12:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Exem állítása szerint. Ő az első komolyabb vitánk után szakított velem (én nem akartam és nagyon küzdöttem érte, hogy lássa be, hogy ez nem megoldás). Neki az összes barátja és a családja is azt javasolta, hogy ne hagyjon el mondjuk, de ő akkor azt gondolta jól dönt.

Fél évig romhalmaz voltam miatta, aztán helyre raktam az életem, elfogadtam a döntését és továbbléptem. Azóta négy éves kapcsolatom van, ő pedig azóta szingli, hogy szétmentünk, csak kalandjai voltak, és az eset után egy évvel kb megkeresett, hogy hú milyen hülye volt már látja, csak már nem érdekel. Évente egyszer legalább rám ír emiatt, hogy megpróbálná megint, de ha szingli lennék, akkor se nagyon érdekelne.

Én nem adok fel kapcsolatot, csak ha minden kétséget kizárólag úgy érzem, hogy teljesen menthetetlen, ha pedig így van, később sem érdekel, hogy mi lett volna ha, hisz mindent megtettem, hogy működjön, de vmiert nem ment.

2017. jún. 20. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!