Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg fogja érteni?
Szakítottunk, mert megint megbántott, és az a fajta, aki nem ismeri be, meg neki áll feljebb. Soha nem értette meg, ha nekem valami rosszul esett, azt mondta rá hiszti.
Most betelt a pohár,és azt mondtam költözzön... Költözik, de egyelőre még mindig neki áll feljebb.
Biztosan váratlanul érte, hogy ezt megléptem.
Van esély, hogy leesik neki, hogy mi volt a bajom?
Nem, nincs.
Kommunikáció. Ezt úgy hívják.
"Van esély, hogy leesik neki, hogy mi volt a bajom?"
Eddig is "le volt az esve", csak hát vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogy a leugatás az egy működőképes problémamegoldó módszer.
Majd le fog neki esni az is, hogy ez nem így van.
Vagyis te nem szakítani akartál, csak őt büntetni. És most azt várod, hogy belátja, hogy mit hibázott, egymás nyakába borultok, és minden happy?
Ezt felejtsd el. Nem fogja beismerni. Viszont most ő fog mártírkodni, hogy te milyen szemét vagy, mert kidobtad.
Ezt eltaktikáztad. És valószínűleg jobb is nektek külön.
Nem. Már annyi fájdalmat okozott, h nem bírtam el többet. Tudtam, h most megint az következett volna, hogy ő bánt meg, nem ismeri be, és még neki áll feljebb. Nem bírtam volna ezt még egyszer.
Csak kíváncsi vagyok, hogy leeshet-e neki. Egyszer elgondolkozik, h ezt elb.szta?!
Mit számít az, ha költözik és nem lesz többet dolgotok egymással ? Lehet, hogy idővel leesik neki, lehet, hogy soha. Ha már nem lesz ott az életedben, akkor nem kell, hogy ezen te még plusszba stresszelj. Ez az ő gondja, ne vedd magadra.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!