Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szakitás után titeket megrohamoznak a pasik?
Nem tettem ki, hogy egyedülálló, mert előtte sem volt kint, hogy kapcsolatban. Nem igazán, sőt mintha kevesebb pasi lenne körülöttem, mint amikor volt barátom :D
De van egy ismerős lány, aki szintén hasonló időben lett szingli, körülötte nagyon durván legyeskednek, és bőven tudna válogatni és teszi is :) Szóval nyilván függ, hogy milyen ismeretséggel rendelkezik valaki, nekem alapból nincsenek egyedülálló srác ismerőseim, meg azért külsőleg sem vagyok ezzel a lánnyal egy szinten.
Nálam bepróbálkozott egy srác, akiről tudom, hogy mindenkire ráír, aki nő, szóval nem könyvelem el nagy sikerként...
Ezen kívül senki.
Facebookon nem, élőben viszont több haver is szerencsét próbált.
A kedvencem az volt aki a szakítás másnapján ahogy meghallotta miért vagyok elszontyolodva elkezdett félreérthetetlen módon bókolni és kedveskedni.
Nem nagyon...
Attól sajnos nem rohamoznak meg, hogy egyedülálló vagyok..
:(
24 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!