Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő lesz, míg elfelejtem?
Másfél évig tartott, első nagy szerelem / igazi kapcsolat. Szakítottunk, mert már nem szeret. A gond az, hogy ezzel elvesztettem azt az embert aki az egész szociális kapcsolatomat nyújtotta. Nincsenek barátaim, és most hogy a barátnőmet is elvesztettem, így a nyár elott, azt se tudom hogy mit csináljak a nyáron, mert minden programokat vele terveztem. ( Meg egyetemen tanulok )
Mennyi idő mig elfelejtem ? Elég kötődő lélek vagyok, és mindig a biztos pontot keresem az életemben
Az első "nagy" szerelem elmúlását szerintem mindenki végzetes dolognak fogja fel..Nincs a felejtesre megszabott időkeret,az ember szépen feldolgozza és elteszi..De én inkább félelmet érzek a gondolataidban a magánytól...Viszont az,hogy egyetemista korodra egyetlen "baráti" kapcsolatod sincs-és a kapcsolatodtól várod ezt-az már inkább elgondolkodtató..Nem?
Nem alapozhatod minden döntésed egy személyre,meg kell tanulnod egyedül is "boldognak" lenni és nem rettegni a magánytól..Mert az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal..Ha egyedül nem megy,kapcsolatban sem fog,mindig ott lesz a félelem..Mivel egyedül maradtál és még nyár is van,hát menj el minden programra ahova mentetek volna,de egyedül és élj!!
Első, köszönöm a választ. Szerintem is jól látod, félek. Az hogy nincsen egy barátom se , talán sarkitas volt . Olyan barátaim nincsenek, akikkel esetleg napokra elmehetnek valahova. Csak olyan felületének, akikkel néha irkodunk, párszor összefutunk és ennyi.
Köszönöm a választ, igyekszem kihasználni a nyarat
"mindig a biztos pontot keresem az életemben"
Aha! Szóval gyáva vagy kockáztatni? Ez így elég unalmas lehet, ha folyton megfutamodsz a kihívásoktól, azoktól amiknek bizonytalan a kimenetele. Régi a mondás, hogy aki nem mer, az nem nyer! A helyedben most nagyon rádolgoznék az önismeretre! Ez a szakítás egy kiváló alkalom, hogy kicsit kimozdítson az "állóvízből". Menj csak el a programokra a csajod nélkül is! Lehet az elején nehéz lesz, de ideje egyedül is jól érezned magad! Máskülönben ezek kiváló lehetőségek arra, hogy megismerkedj másokkal.
Négyes
A volt barátnőm pont olyan mint én. Neki sincsen normális baráti köre... Főleg a kapcsolatunk elején sokat ment erről a téma, valamennyire ez is hozott össze minket, mindketten magányosak voltunk.
Talán ott rontottam el h én általában csak 1-2 dologra szeretek fókuszálni, de arra nagyon. Ez a 2 dolog a tanulás, és a barátnőm volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!