Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért ért véget az első, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ért véget az első, a második, a harmadik, a negyedik és az ötödik kapcsolatod?

Figyelt kérdés

2017. máj. 28. 10:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

1. 3,5 év iszonyat küzdése volt részemről, végül megcsalásba fulladt. De így visszagondolva én a koromhoz képest mindig is komolyabb, felelősségtudatosabb voltam, ha kapcsolatban vagyok, akkor én maximálisan elkötelezem magam mellette. 19-23 évesek voltunk és ő még egyszerűen nem tartott ott komolyságban. Utólag azt mondom, nem is lehet felróni.

Utána több komolytalan, egyéjszakás következett

2. Külföldön lakott, messze nem kötelezte el magát úgy igazán a kapcsolat mellett, nem fektette bele az energiát, hogy működjön is. Emellett klinikailag is igazolt depresszióban szenvedett

3. Jelenleg is tart, remélem ez az igazi :)

2/N

2017. máj. 28. 15:17
 22/32 anonim válasza:

1.Idegbeteg volt(szétvert mindent)

2.Megcsalt

3.Jelenleg is tart

2017. máj. 28. 15:38
 23/32 anonim ***** válasza:

1. Irányítás-mániás volt

2. Megunta a szexet

3. Meghízott

4. Gyerekmániás volt

5. Megunta a szexet.

40F

2017. máj. 29. 08:24
 24/32 anonim ***** válasza:

1: Megcsalt a legjobb baratnommel. Azota is egyutt vannak.

2: Sose szerettem igazan, 2,5 ev utan pedig egyenesen utaltam.

3: Inkabb se veled se nelkuled dolog volt, mert nem tudtam tullepni azon, hogy sokkal gazdagabb volt nalam, folyton kisebbsegi erzetem volt mellette.

4: Itt is voltak gondok az anyagi reszevel, viszont nem volt nagykepu es bekepzelt, mint az elozo.Csak zavart, hogy nem legalis dolgokkal keresi a penzt.

5: Meg tart a kapcsolatunk, ugy erzem O az igazi. :)

22/L

2017. máj. 30. 10:49
 25/32 anonim ***** válasza:

1. "Más irányba tartunk" 10 év korkülönbség

2. Bekattant, mentő vitte be a zárt osztályra

3. Drogfüggő volt

4. Szikrája lett egy másik lánnyal

5. Megkérdezte, hány partnerem volt előtte és nem tudta feldolgozni a választ

2017. máj. 31. 09:48
 26/32 anonim válasza:
77%

Az első a második miatt

A második a harmadik miatt

A harmadik a negyedik miatt

A negyedik az ötödik miatt

Az ötödik a hatodik miatt

2017. máj. 31. 10:59
 27/32 anonim válasza:
100%

Még mindig tart az első kapcsolatom. Azt hiszem most ki fogok lógni a sorból kicsit :)

30 éves vagyok 14 éve tart a kapcsoltaunk, ami közben házasság lett. Most várjuk a babánk érkezését .

Együtt nőttünk fel, 12 éve együtt élünk. Sokat küzdöttünk az életben, de mindig egy fele tartottunk, együtt haladtunk előre. Amink van, amit elèrtünk az èltben egymásnak köszönhetjük.

Tavaly sikerült vennünk egy házat, amit csodálatosan felújítottunk. Most ide várhatjuk a gyermekünket is. Előtte 11 èvig albèrletben èltünk....

Azt tudom csak kívánni a legtöbb emvernek, hpgy tapaszltalja meg milyen az èlet egy igazi társsal, fèrjjel/felesèggel szerelemmel.

Milyen bèkessègben, szeretetben, szerelemben, játszmák, nèlkül èlni !!!

31/ felesèg

2017. jún. 1. 07:09
 28/32 anonim válasza:
Utolsó vagyok, na jó ... Inkább 31 , 1 hónap múlva betöltöm :) :) :)
2017. jún. 1. 07:11
 29/32 anonim válasza:

1: idegbeteg volt és agresszív

2:elmúlt a szerelmem iránta

3: drogos volt és semmibe se nézett

4: nem szerettem,csak a 3.miatt voltam vele túllépés céljából (tudom ronda dolog utólag rájöttem nem kellett volna)

5: jelenleg tart:)

19/L

2017. jún. 1. 14:24
 30/32 anonim válasza:

1. Nagy tini-szerelem volt,9 év után összeházasodtunk, majd 10 év múlva jött össze a vágyva vágyott gyermek, de addigra már nem házasként, csak lakótársként éltünk, és már csak barátként szerettük egymást.

2. jelenleg a 2. házasságomban (2. párkapcsolatomban) élek, boldogan. Remélem, az ok, amiért véget ér, valamelyikünk halála lesz - sokára. (40/nő)

2017. jún. 1. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!