Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért ért véget az első, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ért véget az első, a második, a harmadik, a negyedik és az ötödik kapcsolatod?

Figyelt kérdés

2017. máj. 28. 10:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Még mindig tart az első.. Szóval még nem volt soha szakításom. ( És remélhetőleg nem is lesz x alkalmú szakításom :D)

25N

2017. máj. 28. 11:38
 12/32 anonim ***** válasza:

11. Akkor azt írd, miért fog tönkre menni :D

30/f

2017. máj. 28. 11:42
 13/32 anonim ***** válasza:

1. Elmentem egyetemre 150 km-re odébb, ő még két évfolyammal lentebb járt és azt gondoltam a távkapcsolat hülyeség.

2. Az ágyban eszméletlen módon prűd volt, hónapok után is.

3. Pár hónap után állandóan összeköltözésről, gyerekekről beszélt, mikor még nemhogy akkor, de most sem akarok gyereket (kb 30 éves korom előtt).

4. Nem bírta ki hogy a tanulás volt az első és nem tudunk találkozni egy héten öt-hat napon legalább.

5. Elköltözött a városból, egyikünk sem akart távkapcsolatot és maradni/költözni a másik kedvéért sem.

26/f

2017. máj. 28. 11:49
 14/32 anonim ***** válasza:

1. Elköltözött, de amúgy is inkább barátság volt, mint szerelem.

2. Nem voltam belé szerelmes.

3. Imádtam, de átvert, mint szart a palánkon.

4. Elhidegültünk egymástól, a végén már szex sem volt, meg is csalt.

5. Ebben vagyok benne most.

2017. máj. 28. 11:50
 15/32 anonim ***** válasza:

1 Megcsalt.

2 Nem volt meg igazán az összhang, így közös megegyezéssel inkabb nem erőltettük a dolgot.

3 Megcsalt.

4 Betegesen féltékeny volt, ezért szakítottam.

5 Tudja a fene pontosan miért is szakított. De visszagondolva, mindketten jobban jártunk így. Nekem elegem volt abból, hogy folyton az anyját pártolta, próbálta játszani a "férfit a házban" mellette, ő meg utánam összejött egy 2 gyerekes anyukával, és csak ekkor rájött, hogy korai volt neki az apaság.

2017. máj. 28. 11:53
 16/32 anonim ***** válasza:

1: Manipulatív, érzelmi zsarnok volt.

2: Kiábrándultam belőle.

2017. máj. 28. 12:03
 17/32 anonim ***** válasza:

1. elmúlt a szerelem, az ő részéről

2. soha nem is szerettem, aztán elmentem egyetemre másik városba, időközben ő is megcsalt, szóval az eleve halálra ítélt kapcsolat amúgy is meghalt.

3. elmúlt a szerelem, az én részemről, plusz találkoztam mással, akivel végül össze is házasodtunk. Még nem ért véget a dolog :)

Itt csak a minimum fél évig tartó kapcsolatokat soroltam fel, a többi pár hónapos járogatást csak azért nem írtam, mert az egyértelmű, az mind azért ért véget, mert nem illettünk össze, ezért is lett vége pár hónapon belül.

2017. máj. 28. 12:21
 18/32 anonim ***** válasza:

1. Fiatalok voltunk nagyon, hatalmas szerelem, de ilyen se veled se nelkuled

2. Jelenleg is tart, de nem az igazi, viszont nagyon kiegyensulyozott, nyugodt kapcsolat (mar-mar unalmas)

2017. máj. 28. 12:45
 19/32 anonim ***** válasza:

1: házasság, elhidegülés, főleg az ő részéről, válás.

2: szex kapcsolat, se veled se nélküled. Én többet szeretnék, de ennyi jut. Ha nem bírom szakítok. Aztán visszamegyek. Vagy nem.

2017. máj. 28. 13:10
 20/32 anonim válasza:

Eddig egy volt, az majdnem 2,5 évig tartott. Talán azért lett vége, mert besokallt (egyetem, család, költözés, stb.), és engem már nem tudott, és nem is akart elviselni. Azért mondom, hogy csak talán, mert nem hozott fel konkrét indokot azon kívül, hogy szerinte nem illettünk össze. Megígérte, hogy átbeszéljük még egyszer, de 3 hónappal később, mikor megkerestem ezzel, elhajtott a francba. Mivel még csak 5 hónap telt el a szakítás óta, más nem volt :)

19/L

2017. máj. 28. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!