Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A szakító fél is hiányolja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szakító fél is hiányolja a másikat?

Figyelt kérdés
Vannak akik megfontoltan szakítanak és akik hirtelen. Van különbség megbánás szempontból? Mi van ha valaki szeret mikor szakít? Pl a hirtelen felindulásnál. Van aki kitart egy hirtelen döntés mellett?

2017. máj. 21. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi volt az ok. De ha valaki szeret valakit, akkor nem tudja azonnal elfelejteni. Ha erős volt a lelki kapcsolat, kötődés, akkor nehezebb, mert akkor hiányzik a másik.
2017. máj. 21. 17:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Én hiányoltam miután szakítottam, akkor is és most is nagyon fontos nekem, de nem működött és egyikünk se volt igazán boldog, végül én voltam aki kimondta, hogy ezt kéne tenni.
2017. máj. 21. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Aha szerintem igen, csak kevesebb ideig látszik meg rajtuk, olyan, mintha pár nap alatt túllépnének, meg általában nekik lesz hamarabb új kapcsolatuk.
2017. máj. 21. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Tapasztalat, hogy csak addig hiányzik a szakítónak, amíg nincs más. Engem úgy dobtak ki, hogy állítása szerint nem volt senkije. Utólag tudtam meg, hogy már hetekkel korábban randiztak. Ennek ellenére a szakításunk után még keresett, érdeklődött. Gyanítom, hogy csak azért, hogy szinten tartsa a dolgokat, ha esetleg az új párkapcsolat mégsem úgy alakulna, mint tervezné. A legszebb, hogy sosem kerestem, mégis az évfordulójuk után felhívott, hogy ne zaklassam. (amit soha nem tettem és hallottam a telefonban, hogy ez a műsor a pasijának szól, ezzel biztosítva, hogy nincs köze hozzám) Nevetséges egy "nő" az ilyen...
2017. máj. 21. 23:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Pont ebben a helyzetben vagyok. Szakitottam hirtelen felindulasbol, de most nagyon hianyzik... Tudom hogy gaz lenne ha most probalnek nyitni fele, ezert csak szenvedek magamban.
2017. máj. 22. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!