Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezen után feljelenthetem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen után feljelenthetem? Esetleg, hogy mentálisan nem beszámítható?

Figyelt kérdés

A volt barátommal az utóbbi időben elég sokat veszekedtünk de álmomban sem gondoltam volna, hogy ezt teszi amit. Egy albérletben éltünk, amit közösen fizettünk, de vele volt csak megírva a papír tehát hivatalosan én nem laktam ott. Egy durva veszekedés után másnap elmentem munkába és úgy beszéltük meg, hogy délután egy adott helyen találkozunk és elmegyünk még ide-oda. Mivel nem vette fel egész nap és engem sem hívott így tiszta idegbe elindultam haza, kulcsom se volt, nem hoztam magammal. Ahogy visszaérek látom végig a kapu előtt a járdán és a buszsávban kiszórva a ruháim, nagytáskám meg minden apró cuccom ami volt. Először az sem tudatosult, hogy azok a saját dolgaim, a szemközt lakó jött oda, hogy reggel a párom csomó szemeteszsákot meg cuccokat lehozott és ami a szemetesbe nem fért, azt kiszórta az útra...megnéztem a konténert az is teli a dolgaimmal. Én bőgve és reszketve ugyan de mindent lefényképeztem, a lakásba természetesen vagy nem volt ott, vagy nem engedett be és magába röhögött, pedig üvöltöttem ahogy kifért nem érdekelt a kisebb csődület ami összegyűlt.

Most mamáméknál vagyok, sajnos mindent muszáj volt elmondanom nekik is, hogy megértsék. Ezek után mit tehetnék? Amit lehetett azóta összeszedtünk az udvarról, de így is csomó minden hiányzik persze ez így még a legkisebb baj. Fel tudom jelenteni? El nem lopott semmit (feltételezhetően), ezt a bánásmódot meg lehet büntetni? Az albérletből nem lehet bajom? 24/N

2017. máj. 15. 18:46
 1/10 anonim ***** válasza:

van elég bajod, hagyd ezt a francba....

legközelebb legyél óvatosabb

2017. máj. 15. 18:48
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Ehhez a rendorsegnek semmi koze, sajnos.
2017. máj. 15. 18:49
 3/10 anonim ***** válasza:
29%

A rendőrségnek nincs hozzá köze, de polgári peres eljárást lehet tenni csak ugye neked ott nem volt szerződésed ezért voltaképp semmi jogalapod nincs kártérítési pert kezdeményezni mert vallhatja azt, hogy megkért, hogy menj el, de te nem mentél.

A mentális beszámítottságnak ehhez semmi köze.

2017. máj. 15. 18:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha két ember szakít, és szét mennek, akkor van, hogy maradnak dolgok egymásnál, akár ki is dobálják.

Bár, mivel nálatok nem lett ilyen kimondva, és értéket dobott ki, kérdezd meg a rendőrségen.

Felhívod őket és megkérdezed. Veszteni valód nincs!

2017. máj. 15. 18:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Az egyetlen amit lehet tenni, hogy szólsz néhány jó nagy darab muksónak, hogy kenegessék oldalba kicsit.
2017. máj. 15. 18:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem tudod feljelenti. A "bánásmód" kevés. Te hivatalosan nem laktak ott. Semmit nem lopott el.

Felejtsd el, és tanulj belőle. Nem költözünk be más alberletebe

Illetve, ha vannak jó igyvedeid és pénzed, amit ketlek, akkor lehet perelni, hogy nem biztonságba helyezte a dolgaid, hanem kidobta, de ez nem rendőrségi ügy, polgári peres eljárást indíthatsz, de felesleges és értelmetlen. Többe kerül a leves, mint a hús.

2017. máj. 15. 18:57
 7/10 anonim ***** válasza:
80%

Uhh te szegeny...En lehet kikapartam volna a szemet is.

(Igen a cuccaimra baromi allergias vagyok, ahhoz senki ne nyulkaljon).

Hulye kis f*#sz, tedd ossze a ket kezed, hogy megszabadultal tole.

2017. máj. 15. 18:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Mentálisan beszámítható, ha csak hosszú orvosi proceduran nem megy keresztül, hogy nem. A párkapcsolati balhé ehhez kevés.

Amúgy volt hasonló élményem. Ráadásul külföldön, egy apró dolog miatt, az extra féltékeny barátommal. Az apartmanbol az ablakon szórta ki a cuccaim. Összeszedtem, amit tudtam, és haza utaztam. Ezért felesleges bíróságra járkálni, tipikus tyukper. Nem százezres, milliós károkat okozott, hanem repült pár nadrág, ruha, plüss maci. Ne tedd megjobban nevetségessé magad. Én értem, hogy rohadt pipa vagy és kiborultal, de nem éri meg, és nem lesz eredménye. És mégegyszer, ez nem rendőrségi ügy, és bíróságra bemenni sírni a kedvenc zöld szoknyamert, elég szánalmas.

2017. máj. 15. 19:10
 9/10 anonim ***** válasza:
1%
Érdekes, fordított esetben mindenki tapsolna a csajnak...
2017. máj. 15. 19:13
 10/10 anonim ***** válasza:
1%

Tudod a nők csak áldozatok lehetnek.

2017. máj. 15. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!