Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megyek vissza mindig azokra a helyekre, ahol az exemmel sok emléket szereztünk?
Figyelt kérdés
Magam sem tudom. Van pl. egy budapesti pláza, ahol összejöttünk. Ha arra megyek, mindig önkéntelenül bemegyek. Felmegyek arra a helyre, ahol sokat üldögéltünk. De a városban máshol is szokott ilyen lenni. Egy megmagyarázhatatlan késztetést érzek. Mintha arra számítanék, hogy találok ott valamit, amitől jobb lesz.
Nagyon szerettem a lányt, de már több mint egy éve vége. Ő boldog mással, engem meg teljesen tönkretett a dolog.
2017. máj. 8. 15:34
1/7 anonim válasza:
Azért mert még nem tudtad elengedni teljesen.Probálj te is ismerkedni ,tovább lépni.
3/7 A kérdező kommentje:
Összejött mással.
2017. máj. 8. 15:45
4/7 anonim válasza:
Akkor ezert. Te nem akartad, hogy vege legyen, megis vege lett - te pedig szivesen visszacsinalnad. Az elvesztett boldogsagot keresed.
5/7 anonim válasza:
Én 3 éve vagyok így.. szoktam még most is régi helyekre járni. Nem tudom, depresszióban szenvedek, nem is nagyon teszek ellene. Mást meg nem akarok lehúzni, ezért nem kerestem többet senkit.
6/7 anonim válasza:
Emberem. ne a szep emlêkekre gondolj hanem a rosszakra.téged lecseréltek mint egy tárgyat. lett ló és már nincs szükség a szamárra. barátkozz más lányokkal, az is segít. majd lassan kopik az emléke, de addig is nem szabad magad kínozni. ha gondolsz is rá, gondolj azokra a dolgokra amik nem hiányoznak.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igyekszem ismerkedni, de eléggé megviselt a dolog; a barátaimat is elvesztettem, szóval kb. mindent a nulláról kell kezdenem.
2017. máj. 8. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!