Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás? Vagy próbáljuk meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás? Vagy próbáljuk meg újra megint?

Figyelt kérdés

Azt se akarom, hogy vége legyen mert merőrülnék ha mással látnám és hiányozna is.

De már nem jó ez a kapcsolat nem jövünk ki egymással, hetek óta nem mondtuk egymásnak hogy szeretlek, sőt alig szexelünk mert sosincs kedvem már mert állandóan a veszekedések járnak a fejembe hogy mennyire nem jövünk ki egymással, hogy miket mondtunk egymásnak..most se beszélünk már egy napja egymással.

Szóval ez ilyen "se veled se nélküled" kapcsolat.

Ő se nagyon akart szakítani eddig meg én se. De leginkább Ő nem.

Első szerelem neki is nekem is, előtte nem tetszett ennyire senki és nem is volt ilyen "jó" senkivel, mert amikor épp nem veszekszünk nagyon jól elvagyunk van közös téma jól érezzük magunkat aztán egyszercsak jön egy veszekedés valami hülyeség miatt megy a durci..aztán egy kis idő után megint jó minden aztán megint rossz együtt..Mit kezdjek már? Nehéz megállni hogy ne keressem, főleg hogy most nem én voltam a hibás.. Már nagyon nehéz mer egyáltalán nem vagyok boldog, se szerelmes, csak szeretem Őt a hibáival együtt és ezektől a kis veszekedésektől én már kikészülök, sok kicsi sokra megy.

Mit tegyek? Helyre lehet hozni?

Nektek jó a kapcsolatotok a párotokkal?

Sokat veszekedtek?

23/L

2017. máj. 8. 13:34
 1/1 anonim ***** válasza:

nem olvastam el. Viszont pont a legutóbbi szakításom után tanultam meg, hogy az élet túl rövid, hogy egy olyan kapcsolatban éljünk, ahol nem vagyunk boldogok. lehet próbálni 1-2x de ha nem megy akkor 20. alkalomra se fog menni.

Akkor nagyon fájt, de mostanra úgy érzem hogy jogosan dobott ki az exem. Ennek meg kellett történnie ahoz, hogy egy jobb ember legyek.

26/F

2017. máj. 8. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!