Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párom szünetet kért. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emoka5 kérdése:

A párom szünetet kért. Mit tegyek? Lehet még esély a folytatásra?

Figyelt kérdés

Bonyolult a történet.

Párom 4 évig együtt volt az exével. Egy évig együtt éltek. Decemberben összejöttünk,de ő még vele élt. Márciusban elköltözött tőle. Mi majdnem mindig együtt voltunk, mert nem tudott nélkülem élni. Eltelt azóta másfél hónap. Jól megvoltunk. Meg tudtunk beszélni mindent, sosem veszekedtünk. Egy hete azt mondta, hogy ne menjek mert időre van szüksége. Szórakozni akar,egyedül akar lenni, a haverjaival akar lenni, szóval bárkivel csak velem ne. Azt mondta, hogy szeret, de nem tudja mi lesz, nem tudja mit akar. Azóta nem keresett, nem találkoztunk. Bár a találkozás elkerülhetetlen, egy munkahelyen dolgozunk. Én még mindig szeretem. Nagyon hiányzik.

24/nő

2017. ápr. 30. 13:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Most hogy tudom mi a helyzet mostmár könnyebb. Most jelenleg egy utolsó f..kalap. Majd elfelejtem és tovább lépek.

2017. ápr. 30. 15:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Tényleg próbáld meg elfelejteni. Az hogy szeret csak duma, mert ha szeretek valakit akkor nem hagyom el, hanem imádom minden együtt töltött percet... Bárkivel akar lenni csak veled nem? Na, eszedbe ne jusson ezek után folytatásban gondolkodni. A munkahelyen pedig (tudom hogy nehéz) de csinálj úgy mintha téged egyáltalán nem viselne meg a jelenlegi helyzet. Azért nem kell feltűnően vihorászni, játszani az agyad, egyszerűen legyél normális de közömbös.
2017. ápr. 30. 16:17
 13/16 A kérdező kommentje:
Persze nehéz lesz, ezt tudom, de ezek után ha a csillagokat is hozná le nekem akkor sem, megkímélem magam egy esetleges következő csalódástól. Ha az ex meg vissza fogadja akkor éljenek boldogan, mégérdemlik egymást 😉 (amúgy az ex tudott rólam 😉)
2017. ápr. 30. 17:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Az ilyen ex visszafogadások általában gyorsan véget érnek, hiszen oka van, ami miatt szakítottak akkor.

Pont ezért nem mondta neked azt, hogy vége, csak próbálkozik ezzel a szánalmas szünet dumával.

Nekem eddig egy nő mondta, hogy tartsunk szünetet, összekaptam a holmim, és már ott sem voltam. Én azóta tartom is

2017. ápr. 30. 17:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Már csak az dühít, ha én nem írok rá nem is lett volna benne annyi, hogy jelezzen valamit....
2017. ápr. 30. 22:26
 16/16 Ypszilon1980 ***** válasza:

Ebből a kérdés kiírásból is látszik,hogy férfi és nő is egyaránt tud hazudni és megvezetni a másik felet.

Nekem a barátnőm azt mondta,hogy menjek le a nyaralójukba,milyen jó lesz,majd mindent megbeszélünk meg jól elleszünk,este még együtt is aludtunk.Másnap meg kibökte,hogy szünetet akar.Amúgy nem vesztünk össze előtte,csak megkérdeztem mit szeretne és,ha párkapcsolatot,akkor viselkedjen úgy,ez elindított benne egy ilyen lavinát,de nem szakítani akar.....

2017. máj. 3. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!