Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl a szakításon? Mi segíthet?
Két hete szakított velem a párom. Másfél évig voltunk együtt, én azt hittem, hogy minden rendben van köztünk, semmi jelét nem mutatta, hogy mi az ami nem működik. Egyszerűen annyival "indokolta" a dolgot, hogy ez neki nem kell a továbbiakban, elmúlt a szerelem és már nem érez irántam. Először fel sem fogtam, el sem hittem, hogy ez velem történik. Magamat hibáztatom, hogy mi az amit nem vettem észre :( én úgy érzem, hogy mindent megtettem a kapcsolatunkért, szerettem, támogattam mindenben (ahogy ezt ő is), ezért nem értettem mi ez a váratlan fordulat. Majd pár nappal később egy másik lánnyal láttam együtt. Minden kavarog a fejemben és minden érzés, nem tudom kezelni a helyzetet úgy érzem és félek, hogy ebbe belebolondulok. Közben látom, hogy ő már "éli világát", bulizik stb. Ennyire nem szerethetett már, hogy még "gyászra" sincs szüksége?
Ez az első ilyen csalódásom. Segítsetek pár jó tanáccsal! :(
24/L
meg kell próbálnod elfoglalnod magadat olyan dolgokkal amiket élvezel, amiket szívesen csinálsz!
24F
ja és beszéld ki magadból ami fáj, az is sokat segíthet!
akár barátnőkkel, anyukáddal, akár neten ismerőssel, akár itt ismeretlennel, csak beszéld ki magad :)
Neki egyszerűen elmúltak az érzései irántad , kellett ennyi idő , hogy kiderüljön számára mégsem te vagy az, sokkal jobb mintha megcsalt volna.
Egy darabig úgy is a fejedben fog járni akármit is csinálsz, de a lényeg, hogy próbálj olyan programot időtöltést találni amivel gyorsan telik az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!