Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítsak egy teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak egy teljesen jól működődő kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Elmúlt bennem a szerelem, minden fellelhető dolgot megpróbáltunk, hogy visszajöjjön a szenvdély, nem sikerült. Párom azt mondja, hogy ő szerelmes, így ez a „hiány” csak bennem van.

Ezen kívül minden rendben, szeretjük egymást, kb legjobb barátok vagyunk, szex is és minden más kielégítő mindkettőnknek.

Nekem viszont még érzelmekre van szükségem, nem akarok leragadni, ki akarom élni magam. De nem tudok így szakítani, hogy ő még szerelmes és nagyon kötődik hozzám.

Szakítani szeretnék, de sérelmek nélkül. Hogyan lehetne?

2017. ápr. 15. 17:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy az, aki a szerelem és az újdonság érzésébe szerelmes, soha nem magába egy emberbe. A te fajtád az, aki sosem fog lenyugodni, mert mindig az újat akarja.

Szánnám magam elég rendesen.

De a kérdésre a válasz, elmondod mindezt neki, és pápá, nem kell tovább becsapni...

2017. ápr. 16. 18:05
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa, hogy valami teljesen jó, és mégsem elégedett vele az ember. Ezt nem nagyon fogom megérteni :D

Persze értem én, hogy hiányt érzel, de azt mondják a szerelem múlandó, így igazából nem is baj, ha nem érzed, nem?

Csak azt mondom, mint a többiek, ide egy őszinte elbeszélgetés kell. És vagy megoldjátok, vagy nem. Biztos hogy rosszul fogja viselni. Lehet mindkettőtöknek megéri, de az is lehet, hogy rosszul döntesz, ha elengeded.

Nehéz ügy.

2017. ápr. 17. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!