Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nekem az volnaa kérdésem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás11 kérdése:

Nekem az volnaa kérdésem hogy mért nem kapok választ a volt élettársamtól?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nekem az volnaa kérdésem hogy mért az lehet a rossz aki mindent megtett a kspcsolatért? Össze jöttem egy gyerekes nővel. Minden meg adtam ugy érzem kis lányát neveltem apának hívott 6hónapos kora óta neveltem most 3éves. Nevemre vettem. És az anya mikor ez meg volt semmi szó nélkül el hagyott. Hogy tudnám aszt el érni hogy legalább valami választ kapjak töle?

2017. ápr. 8. 03:21
 1/10 anonim ***** válasza:
98%

Választ ne várj, nem fogsz kapni. Ok ezer lehet, és sosem fogod megkapni az igazságot. Ha mégis, az nagyon fog fájni neked.

Viszont jó ha tudod: Ha a kislányt a nevedre vetted akkor azt jelenti, hogy a törvény szerint te vagy az "édesapja" a kislánynak. Ha külön éltek, ne lepődj meg ha az anyuka gyerektartást követel tőled, amit bizony fizetned kell.

2017. ápr. 8. 04:26
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

1. Honnan a fenéből tudjuk, hogy ő miért nem válaszol neked.

2. Lehet, hogy válaszolt, csak nem értetted. Amilyen helyesírásod van, simán kinézem, hogy fogalmad sincs, mi folyik körülötted.

2017. ápr. 8. 07:34
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Mit mondott miért hagy el? Mivel indokolta?
2017. ápr. 8. 07:36
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Szerinetem csak addig voltál jó, amíg csőbe tudott húzni, hogy legyen valaki, aki fizet a lányára.
2017. ápr. 8. 07:47
 5/10 BiTOPro97 ***** válasza:
81%

A #4-esnek lehet sajnos igaza. Csőbe húztak valószínűleg.

u.i.: Egy grammar nazi-knak itt is kellett jelenie?

2017. ápr. 8. 07:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha örökbefogadtad a kislányt, szereted is, akkor pl. indíthatsz eljárást a felügyeleti jogért, ill. a kapcsolattartás szabályozásáért. Azt nem akadályozhatja meg, hogy találkozz a gyerekkel. A ti kapcsolatotokat valószínűleg nem hozza rendbe ez, de legalább alkalmatok nyílna megbeszélni a történteket.
2017. ápr. 8. 08:26
 7/10 anonim ***** válasza:
72%

"u.i.: Egy grammar nazi-knak itt is kellett jelenie?"

Szóval szerinted nem gáz, ha valaki gyakorlatilag egyetlen szót sem tud helyesen leírni? Akkor te sem lehetsz sokkal jobb nála. Lehet, észre sem vetted a hibákat. :D

2017. ápr. 8. 08:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Mégha volt is hiba akkor sem az a megoldás hogy szó nélkül lelép !Az nem megbeszélés hogy mond egy két célzást hogy ez nem jó az nem jó stb ha nem ültetek le megbeszélni a problémàt vagy ő nem kezdeményezte hogy beszéljétek meg a problémàkat akkor csak kihasznàlt téged !Addig kellettél amig a nevedre nem vetted a kislànyàt!
2017. ápr. 8. 14:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Hagyuk most a helyes irást, mikor valaki nincs magánál akkor nem foglalkozik hogy helyese írt vagy nem. Szóval egy ilyent írt szert csak most neki idő kell, írjak neki nincs semmi gond, de szépen meg kérdem hogy vannak és erre le tiltott, és én keményem dolgozom, ő meg több mindenkivel megcsalt. Csak és akkor barátnője azt mondta mind1 mert én voltam neki a jó úgy is. Hát én semmit nem értek mindene meg volt, soha nem bántottam mindig meg kérdeztem mi van vele, de sokan azt mondják a gyerek igazi apjával is ezt tette. Ja és voltam megkérdezni kell gyerek tartást füzesek, nem nem kell csak is a vérszerinti apja. Úgy hogy jogom az van látni a kicsit, annyit tudok depresszió lett keres engem, mért nem lehet annyi esze egy embernek hogy legalább a kis lánya érdekét nézi is és annyi hogy lássa aszt akit apjának tekin vele legyen, mert tudom mi soha nem leszünk együtt. Csak a kislány hadd érezze van apja.
2017. ápr. 9. 03:24
 10/10 BiTOPro97 ***** válasza:

Meg annyi itthon a díszlexiás és részben díszlexiás mint égen a csillag.

Azt azért tudod, hogy ha a vérszerinti apa nem fizeti a gyerektartást, tőled is jogosan kérheti. a lényeg egyszere csak egy személytől lehet gyerek tartást kérni. Most azt hiszem te vagy a vésztartalék, és a vérszerinti apa jobban keres és így többet fizet. De mi van ha eltünik mondjuk nyugatra, vagy feketén dolgozik? - nem akrom az ördögött a falra festeni, apám íródájában sok házassági szerződést írtak már. Amúgy az tudom javasolni keres fel egy jogászt! - nem apámnak reklám, mert ő a gazdakokra szabott áron, bár van hogy rásszuluknál meg - de azok peres ügyek, ingyen dolgozik. Tehát ez sem reklám.

2017. ápr. 9. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!