Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy szakítsak vele ha szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szakítsak vele ha szeretem? Vagy inkább vele maradjak?

Figyelt kérdés

Ez egy nagyon hosszú és bonyolult sztori. Hálás lennék, ha végig olvasnád és tanácsot tudnál adni. Öt éve vagyok a párommal, aki 20 évvel idősebb nálam (a szüleim közt is annyi volt). Azóta is élünk együtt. Nagyon szeretjük egymást, ő neki én első látásra, nálam idő közben alakult ki. Sosem voltunk azok a kimondott romantikusak, de nagyon jó volt így. Tényleg semmi baj nem vol, míg el nem kezdtem dolgozni (húzamos ideig most egy éve, hogy dolgozok, előtte pár hetes munkák). Ha nincs kinyalva a lakás, mivel heti öt napban tizenegy órát dolgozok és a barátaim, családom mellett nem sok idő jut már rá (tudom, rossz háziasszony vagyok). De megegyeztünk, hogy ő is besegít mivel ő kevesebbet dolgozik. Hát nem így lett. A pénzért hisztizik és nem enged félre raknom (jogsira gyűjtenék). Ha nem szexelek vele, akkor megkapom, hogy én megcsalom (úristen, mikor?) és hogy elhanyagolom a kapcsolatunkat. Ha a családommal találkozni merek, ő ki van akadva. Meg mondta annak örülna, ha nem lenne senkim aki szeret, csak ő. Neki tényleg nincs már senkije csak én. És ez a legbórzasztóbb benne. Most lenne lehetőségem egy másik városba új életet kezdeni, jobb munkával, közelebb a családomhoz, de nem akar velem jönni. A családomban és a barátaim mind azt mondják, hogy hadjam a fenébe. De én már a szakítás gondolatára is bőgők és előre látom a depresziómat és az övét is.

Nagyon szeretem (nem szerelemmel, hanem inkább kötödés szerű), de egyszerűen már csak idegességet érzek ha haza megyek munka után (este félkilencre érek haza és akkor kezdek neki főzni meg takarítan). Van egy lány, aki csicskának tekint és ha a hercegbőt nem szolgálom ki, ahogy ő akarja, akkor szemét láda vagyok. Pontosítok ha a hercegnőt és a királyt (páromat) nem szolgálom ki semmilyen téren, akkor egy utolsó senki vagyok. Ráadául a volt felesége, a gyereke anyja is feszt nálunk van, amikor nem vagyok otthon és az én FŐZTŐMET eszi és olyan mocskot hagynak maguk után. Párom olyan papucs, hogy nem tesz ellene semmit, én meg nem szólalhatok meg.

De a párom ezeken kívül tudom, hogy bármit megtenne értem (nem egyszer bizonyított), szeret nagyon, apró figyelmességei is meg vannak még, de ezeket a hangulat ingadozásait és a hisztijait már annyira nem tudom elviselni. Nem egyszer megbeszéltük már és, még mindig ez van. Szerintetek mit csináljak? Elhagyjam vagy küzdjek a kapcsolatért? Ha maradok úgy se változik semmi. Már hagytam el ezekért és akkor is igérte, hogy ezek megszüntek, ez volt 3 éve. Ha szakítok mind ketten nagyon szenvedni fogunk, ő talán még jobban. Ha maradok, én fogok szenvedni. Ha nem hagyom el, akkor a családom fog, mert megmondták nem akarják nézni, hogy idegileg tönkre teszem magam.

Trollok kérlek kíméljetek! Köszönöm, hogy elolvastad és a tanácsod is.

2017. ápr. 4. 14:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolatfüggő vagy, ne is haragudj. Nem érzed jól magad vele, rámegy az életed, de mivel "szeret nagyon, apró figyelmességei is meg vannak még" te nem vagy képes elhagyni.

Döntsd el, hogy egy jobb élet lehetőségét akarod inkább vagy a biztos rosszat.

2017. ápr. 4. 17:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Most csak ELKÉPZELED, hogy a szakítás után mennyire fogsz/fogtok szenvedni, de ez nem a valóság. Ahhoz, hogy ez kiderüljön, meg kell tenned. Ha hallgatsz rám és azok többségére, akiknek a tanácsát kérted, kilépsz ebből a romboló kapcsolatból. Elhiszem, hogy nehéz, hiszen félsz a változástól, de hidd el, ha megteszed, nem fogod megbánni.
2017. ápr. 4. 17:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ember az ismeretlentől fél a legjobban. Te is attól félsz, kérdező. Fogalmad sincs, mihez kezdenél egyedül, ha nem lenne ez a púp a hátadon, és inkább tűröd, semmint, hogy ledobd, mert félsz az ismeretlentől. Sajnos nagyon sokan esnek ebbe a hibába, és inkább maradnak a biztos rosszban, minthogy kilépnének a bizonytalanba. Kétségtelen, hogy nem könnyű. De ez a te életed, neked kell megküzdeni a boldogságodért.
2017. ápr. 5. 15:04
 14/16 Nacui ***** válasza:
100%

Kedves kérdező.

Sajnos a többieknek igaza van. Egy teljes mértékben mérgező kapcsolatban élsz. Félsz változtatni, nem látsz jövőt arra, hogy mi lenne ha szakítanál, de ezért nem éri meg megmaradni a rosszban és teljesen tönkre tenni magad, és elpazarolni éveket az életedből. Te magad is megírtad, hogy ha maradsz, te fogsz szenvedni. Tedd fel magadnak a kérdést. Megéri éveken át, vagy egész életeden át szenvedni, azért, mert nem mertél lépést tenni?

Az a srác nem szeret téged. Azt szereti ha ki van nyalva a segge, már bocsánat. Ez nem szerelem, nem szeretet. Gondold végig az életed. Lépj tovább, kezdj új életet. Támaszkodj a barátaidra, a családodra, de NE tedd tönkre az életed azért mert félsz.

2017. ápr. 5. 22:29
 15/16 A kérdező kommentje:
Párommal megbeszéltem, vagyis próbáltam megbeszélni és valameddig el is jutott a tuddtához. Ellinkeltem neki ezt a kérdést és felnyitotta a szemét. Ő javuló tendenciát mutat, de hogy meddig, nem tudom. Sajnos a "családi"próblémái nem oldódnak meg. Ezért kénytelen leszek kilépni ebből a kapcsolatból. Addig is a maradék két hónapot (annyi idő múlva költözök) megpróbálom szeretet teljesen és azzal a férfival tölteni, akibe bele szerettem. Látszik rajta, hogy megviseli már most, de nem hajlandó bele törődni. Remélem jóra fordul majd utánam az élete. Hasonló korú nőt talál, akinek van már mindene. Én meg majd sodródok az árral :). Még egyszer köszönöm a válaszokat és a tanácsokat, igyekszem megfogadni.
2017. ápr. 6. 14:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Te mindent megteszel a kapcsolatért hogy működjön de ő nem és nem fog vàltozni.Jajj szegény pasi szendvedni fog hàt ha vàltoztatni nem tud egy kicsit sem akkor megérdemli a sorsàt !Eleve csak igérget abbol meg semmi sincs és nem is lessz !
2017. ápr. 8. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!