Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti h dolgoztatok fel egy szakitast, eleg komoly kapcsolat utan? Már eljegyzés is volt és babát terveztunk?!
Engem is elhagyott a volegenyem. Persze a veszekedesre fogta, ami aligha volt. Ez tobb mint egy eve volt, meg mindig vergodok miatta. De ez en vagyok, mert szeretem. Idovel biztos jobb lesz. Esetleg probald vele megbeszelni, foleg ha azt mondja hogy szeret meg. Hatha nektek jobb lesz. sok sikert!
27N
Meglatjuk. Nem szóltam hozzá egészen reggelig , inkább hagytam agyalni!
Reggel hozzámbújt meg puszilgatott..
lehet hogy kemény leszek, de itt pont az a lényeg.
Ha tényleg igaz amit leírtál akkor az a helyzet, hogy kiábrándult. Feldobott mindent hogy Veled legyen és finoman szólva nem azt kapta amit várt. Nem tudom min vitatkoztok, jó lenne ezt tudni. Ki kezdi ezeket a vitatkozásokat? Egyességre juttok vagy csak dobáljátok egymás fejéhez a szavakat és egy helyben álltok?
Ha nem sikerül megindítani a szekeret és közösen beállni egy cél mögé akkor hamarosan elköszöntök egymástól, ez szinte borítékolható. Nem akarlak elkeseríteni, de még az is lehet hogy csúnya vége lesz,mert a párod úgy érzi majd hogy szándékosan kibabráltál vele és ez nagyon rossz végkifejlet.
Azt javasolom, hogy ha Te balhézol, akkor vegyél vissza egy kicsit, ne akard megnevelni, kérdezd meg mit szeretni csinálni, mit vállal be magától és szépen lassan adagold a megoldandó feladatokat, ne legyen egyszerre túl sok.
Ha Ő balhézik, akkor próbáljál megegyezni valami köztes állapotban, próbáljátok ki időlegesen hátha működik.
40F
Nemtudom mit várt elotte is egyutt laktunk mar elso naptol kezdve mert szállón imsertük meg egymást ,onnan elkoltöztunk kettesben,(3 hónapja vtunk akkor együtt) utána mikor egy éve sem voltunk egyutt haza koltoztunk Magyarorszagra ,hozzank ( méhészkedni) szuleimnel laktunk egy évet. Aztan kesz lett a kozos házunk. Bekoltoztunk január elején.( októberben kérte meg a kezem hivatalosan is ,mivel az eskuvot mar július óta szervezzük..)
Es 3 napja még teljesen rendben voltunk, ugyanugy viselkedett mint minden nap. Voltak viták..de hol nincs?! Nemsokára jön haza ebédelni, kíváncsi vagyok mire juthatott! De koszonom a velemenyt. Meglatjuk mi lesz.
hát ez olvasva én szakítanék a helyedbe :S
Ez egy agresszor, ZSARNOK!!! utálom az ilyet, amikor azt érezteti, hogy Ő van az első helyen az ő dolgai a fontosak rá kell odafigyelni, te meg mellékes vagy.
Én már rég leléptem volna
Szia!
Elmondod nekünk, mi lett végül, mire jutottatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!