Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti szakítanátok ha már másodsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok ha már másodszorra csinál ilyen ostobaságot a párotok?

Figyelt kérdés

Barátomról van szó vagy hamarosan volt barátomról? Annyira megharagudtam rá, hogy azt elmondani nem tudom, pedig nagyon szerelmes vagyok de egyszerűen nem értem miért csinálja ezt!? Nagyon értelmes és okos fiú de ezt nem tudom hova tenni. Komolyan mondom úgy kiakadtam az útját, hogy szerintem most fél tőlem. Én mindig is rettegtem a teherbe eséstől, persze MAJD szeretnék valamikor mondjuk 30 körül olyan 10 év múlva anyuka lenni de hamarabb semmiképp. Eddig óvszerrel védekeztünk bár én nagyon gondolkodom már egy ideje a tablettán is, de pont ő beszél le róla mindig, hogy az ártalmas stb.

Mégegyszer leírom, hogy egyszer már csinált ilyet úgy fél éve. Lefeküdtünk egymással hajnalba nem volt kéznél óvszer de a barátom sosem volt egy gyors tüzelő ő akkor megy el amikor akar általában úgyhogy csináltuk, nagyon jó volt aztán picit belassítottunk inkább szeretkeztünk ő volt felül, aztán mondogatta hogy nagyon szeretlek, közben hozzám bújt. És éreztem, hogy nagyon mocorogni kezd és mielőtt észbe kaptam volna maga alá szorított a combjaimat is lefogta és mondta hogy szeretlek és belém élvezett én nem bírtam ellökni hiába kiabáltam már vele hogy ne.

Aztán ahogy lelöktem magamról pofán vágtam aztán már hiába pitizett meg kért bocsánatot elküldtem a francba. Ez volt péntek este azóta nem beszéltünk. Gondolkodom komolyan, hogy ennek véget vetek mert ekkora szemétséget nem viselek el amikor tudja!!!! mennyire félek a teherbeeséstől. Ő meg folyton hajtogatja hogy gyereket szeretne tőlem majd. Ezt a kis tettét legutóbb is azzal magyarázta, hogy annyira szeret és eluralkodtak rajta az érzelmek és nem bírt magával. Ja meg mondott már olyat, hogy ha majd gyerekünk lesz akkor már nem fogom elhagyni az majd összeköt minket örökre. Ha ezért csinálta akkor nagyon rácseszett mert szerintem szüneteltetem inkább és átgondolom kell-e nekem ez. Pedig semmi gond nem lenne vele igazából álompasi és általában "jól viselkedik". De annyira haragszok rá még mindig, ha itt lenne most is fejbe verném.

Ja igen, vettem be tablettát de még mindig sík ideg vagyok.

2017. márc. 26. 12:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%
Igen, mert igy magához akar láncolni, önző és nem jobb lesz, hanem idővel rosszabb. Azt inkább nem várnám ki.
2017. márc. 26. 13:56
 12/23 anonim ***** válasza:
88%

Ha annyira félsz a terhességtől, akkor miért szexelsz védekezés nélkül?

A megszakításos nagyon rizikós, nézz utána neten, hogy hányan estek teherbe így, szóval te is megéred a pénzed.

A másik, én már az elsőnél kihajítottam volna, mert kb. szarta le, hogy a tabletta mit tesz a szervezettel (de a fogamzásgátló már nem oké) vagy hogy mivel jár egy gyerek/abortusz.

Másodjára meg kb. átcsapott erőszakba.

Te is tudos, hogy csak magához akar láncolni, ha ilyeneket tesz, akkor nem poénból mondja.

2017. márc. 26. 14:16
 13/23 anonim ***** válasza:
68%
Az első után ki kellett volna dobnod. Milyen társ az olyan, aki nem figyel a párja biztonságára? Erre nincs mentség, azonnal szakíts, nem fog megváltozni. És legközelebb ne legyél ilyen butuska, mert bizony ez a te hibád is. Nem szabad, hogy ennyire az érzelmek meg a szexuális ösztönök vezéreljenek, sokkal határozottabbnak és megfontoltabbnak kell lenned. Ha nem akarsz gyereket védekezz, nincs kivétel, és akkor nem lesz rettegés sem.
2017. márc. 26. 14:24
 14/23 anonim ***** válasza:
Én ezt befejezném. Nem felelősségteljes viselkedés. Sem a tiéd, sem az övé.
2017. márc. 26. 14:48
 15/23 anonim ***** válasza:
80%

Mi a volt férjemmel gyakran csináltuk megszakítással, ha épp nem volt kéznél óvszer, sosem estem így teherbe, de gyorsan hozzáteszem, hogy nagyon szerelmesek voltunk, és nem lett volna akadály. Olyannal nem csinálnám akivel még nem vagyok biztos a dologban. Viszont elmondanám, hogy jártam amikor már kihűlőben volt a kapcsolatunk és elkezdtem mondogatni, hogy nem kell már gyerek. Egyszer csak ugyanezt megjátszotta velem. Akkor azért nem volt otthon óvszer mert már vagy fél éve hozzám sem nyúlt, de akkor derült ki hogy anyám haldoklik, magam alatt voltam, és meg akart vigasztalni. És idáig fajult. Utána nem értette, mi bajom van, hiszen úgyis mindig akartam gyereket. Hát akkor már nem, de megtörtént, és én nem vagyok abortusz párti és végülis már benne voltam a korban...De a házasságunk ráment. Utána már nem tudtam bízni benne, nem tudtam vele szexelni. Pár évig még haldoklott a dolog aztán kifújt. Ezzel akart magához láncolni, de ez volt a koporsószög. Persze, imádom a gyerekemet, de megmondom őszintén megmérgezi az anyaság örömét számomra, hogy én nagyon nem akartam akkor már anya lenni, pláne nem egyedülálló anya.

Szóval én a helyedben szakítanék vele. Persze, biztosan rendes amúgy az én exem is egy rendes ember, csakhogy nem bízhatsz benne, társfüggő és irányítani akar. Gondold át, hiányzik-e ez neked.

2017. márc. 26. 14:57
 16/23 anonim ***** válasza:

Nekem a volt férjem csinàlta ezt..

Meg mondta ha az enyém nem màsé sem lehetsz..meg hallgatthattam volna hogy otthon vagyok és eltart mert kisgyerek mellett nem egyszerű melozni..aztán rakattam spiràlt-ott meg bökte az a szàl mikor visszamentem a dokihoz mondtam neki igy vàgott le belőle..de aztàn nem is kellett volna spiràl mert jol elhidegültünk..szavakkal bàntott màsnap meg ujbol "dugott"volna..köszönöm az utodomnak hogy megszabaditott tőle..

Én is hibàztam sokmindenben de sose zsaroltam volna a gyerekekkel vagy fogtam meg gyerekkel..teherbe ejteni vkit az akaratàn kivül majd hogy az összeköti őket.. :(

2017. márc. 26. 21:08
 17/23 anonim ***** válasza:
15-mintha én irtam volna..igen ez a tàrsfüggőség..elösször magàhoz làncolna egy gyerekkel de ha még ugy is kilépnél zsarol lelkileg hogy te vagy az oka hogy a gyerek majd összeomlik vagy makd ha elhagyod öngyilkos lesz ha ez se jön be akkor fenyeget hogy megöl inkàbb leüli-nàlunk ezek voltak
2017. márc. 26. 21:43
 18/23 anonim ***** válasza:
Na, mi újság?
2017. márc. 29. 18:10
 19/23 A kérdező kommentje:
Pont tegnap csináltam megint tesztet úgy néz ki nem vagyok terhes (azért biztos ami biztos csináltam kettőt is). Mi újság? Semmi. Zaklat és könyörög, hogy ne hagyjam el. Még nem tudom mit csináljak, írni könnyű meg talán logikus is, hogy szakítsak de ez nem ilyen egyszerű. Nagyon szeretem őt és ugyanakkor mégis annyira megutáltam. Biztosan társfüggő és tudom, hogy van valami kattanás az agyában. De ha ez nem lenne már mindjárt tökéletes volna az meg nem létezik :) Azért vagyok nehéz helyzetben mert ha nagyon akarna változhatna ő, ha megerőltetné magát és felnőne meg megemberesedne végre, így viszont elrontja azt amit nem akarna. Most hihetetlen nagyon koppanna ha elhagynám és biztos nagyon kikészülne de talán észhez térne. De nem akarom leckéztetni mert én sem vagyok tökéletes sőt. Nehéz elküldeni valakit úgy, hogy évek óta ő az első személy az életedben és most ott sír meg könyörög előtted...
2017. márc. 29. 20:27
 20/23 anonim ***** válasza:

Végülis sokkal jobb, ha teherbe ejt 20 évesen, és nevelhetsz egy gyereket.

Vagy abortusz, az is biztos jó móka, nem?

Neki mindegy, te mész át mindkettőn, ha szülsz, ha abortusz, neki nem lesz baja tőle.

Megérdemlitek egymást.

2017. márc. 29. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!