Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy vettél búcsúajándékot az exbarátnődnek?
nem tudom annak számít e, de szinte minden találkára vettem neki édességet és amikor már szakítottunk és a nálam levő cuccait adtam vissza neki, akkor is vettem csokit, először nem akarta elfogadni, mondtam, hogy akkor kidobom, utána elfogadta...
24F
Jaguar-Warrior
Abból a célból vetted hogy megenyhüljön?
Engem elszomorítana egy olyan emlék, ami egy olyan szakasz lezárását jelenti ami nekem valamikor nagyon fontos volt. Ebből az okból kifolyólag nem is adnék én se semmit a másik félnek, ha úgy adódna a dolog.
Ha pedig ez egy próbálkozás lenne arra, hogy meggondolja magát a szakító fél, akkor viszont még szánalmasnak is hat a dolog :S
Közös beleegyezés esetén tényleg cuki gesztus, de én nem örülnék egy ilyen ajándéknak. De kinek mit jelent...
4#
Nem. Csupán abból, hogy emlék maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!